Fuglsang – Tørresø

Shelterpladsen er beliggende i natur- og fritidsområdet Fuglsang 1 km fra landsbyen Tørresø og helt ud til noget af Danmarks bedste badevand, Kattegat. Pladsen har 4 sheltere med plads til 5 personer i hver. Nærmeste indkøbsmuligheder er i Bårdesø 2 km.

Fuglsang er et enestående naturområde, med rig mulighed for gåture i den nærliggende naturskov, der ejes af Naturstyrelsen, og hvor biodiversiteten har gode kår idet skoven får lov til at ”passe sig selv”. Dyrelivet er særdeles rigt, lige fra egern til hjorte. Disse har mange gode gemmesteder i den vildtvoksende fauna. Der er en nyanlagt sti igennem skoven, så man kan færdes uden at få tøjet ødelagt af de mange brombærranker. Det er Friluftsrådet og Nordfyns Kommune, der har ydet bidrag til anlæg af stien, mens arbejdet primært er udført af frivillige fra området.

Når du opholder dig i shelteren, hører du kun fuglesang og havets brusen!

Har man lyst til en dukkert i Danmarks bedste badevand, behøver man kun at gå godt 100 m fra sin shelter. Det er en børnevenlig strand med masser af sand. Kommer man sejlende til området, er det let at få kajakken på land, og der er god plads til at opbevare den, indtil rejsen fortsættes.

Er man til discgolf er der også mulighed, idet Nordfyns Firmaidræt har anlagt en 9 kurve bane, hvor man kan leje disc’s i Dagli’Brugsen Bårdesø (2 km).

På det store friareal er der desuden en grillhytte, hvor man kan tilberede sin varme mad, ligesom der er toiletter, som dog indtil videre kun er åbent i sommerhalvåret. Det er ikke tilladt at rejse telt på området.

  • Antal sheltere: 4
  • Antal sovepladser i alt: 20
  • Drikkevand: Der er vask med vand og afløb ved toiletbygningen,
  • Toilet: Ja (kloakeret). 100 m.
    (Toilettet er åbent i perioden fra og med uge 13 og til og med uge 42).
  • Bålplads: Ja. Bålstedet er overdækket og har grillrist.
  • Brænde kan købes lokalt i Tørresø (mindre end 1 km)
  • Telte: Nej

Vi glæder os til at se jer

Krogsbølle Sogns Lokalråd

 

Shelterkonceptet Blå Støttepunkter støttes af: