Pris: 60,- DKK

Kroghøjgård

Kroghøjgård er solgt. Derfor er der midlertidigt lukket for bookning af shelteret. Det forventes dog at de nye ejer vil fortsætte udlejningen af shelteret. Og så snart de nye aftaler er på plads, bliver der lukket op igen for bookning af denne skønne plads.

Kroghøjgård er en gammel stråtækt gård fra 1799, der ligger i Røjle lige udenfor Middelfart.

Vi ligger ca 2-3 km fra nord/syd afkørslen fra motorvejen og Den nye Lillebæltsbro.

Vi har ikke dyrehold på gården mere, men der er dog gårdhunden Charlie og den gamle kat Mulle og naturligvis så selv to halv gamle, Mona på sølle 52 år og Michael på 55 år. Vi er begge ude arbejdende, men prøver at passe det ind, så der altid er en hjemme til at tage i mod jer.

Vores luksus shelter er bygget til 4 personer (man kan booke mindre antal men min. betalingen er to personer)

Toilet bygningen ligger nede ved siden af shelteret.

Herfra har man den skønneste morgensol ind i shelteret (hvis det altså ikke lige undtagelsesvis regner 😁) og udsigt ud over markerne bag os, dejlig privat nede bag i haven. Vi har lavet et myggenet og en sort bævernylon front man kan hægte for åbningen, hvis de lover voldsom regn eller man er lidt vinter viking.

Der er selvfølgelig bålplads ved shelter pladsen, det høre sig jo til, der er også nylavet toilet bygning med wc, håndvask og brus med kold/varmt vand…lidt luksus må man jo gerne have, selv om man sover ude 😉 så er der el og ok wifi signal.

I shelteret er der lygte, 4 liggeunderlag, to store ren skind samt to lune tæpper, resten har I selv med.

Prisen er pr/person 60,- dog min. betaling er to personer. Ti

Lige ved gårdens port indgang ligger en fin lille legeplads.

Vi ligger i skønne natur omgivelser med masser af muligheder for traveture, i Strib, ca. 3 km herfra, finder I Rama, SuperBrugsen, slagter, apotek (og pizzaria, med næsten hjemmelavet mad, der leverer til døren 😁)

Der er en fin cykel/trave sti langs den gamle banestrækning, den kan man benytte til en rask cykel el. gåtur, eller tage turen på ca. 3-4 km. til badestranden ved Vejlby fed med campingplads, sommerhus miljø og minigolf mm.

Turen til Middelfart er på ca. 6 km. og kan hurtig nås på cykel. Her er der havne miljø med spisesteder (første parket til de to Lillebæltsbroer og oftest ser man herfra Marsvin i leg i vandet), gammel hyggelig gågade, div. caféer og små skønne butikker mm.

mvh

Mona

 

Vælg de dage, du vil overnatte ved at trykke på datoerne. Alle overnatninger skal være sammenhængende.

Ledig
Optaget


Vent mens kalenderen indlæses..
Ankomst
Afrejse