Svinø shelterplads

Shelterpladsen er beliggende på spidsen af Svinø i Gamborg Fjord og  indgår i shelterkonceptet Blå Støttepunkter hvor du kan overnatte i nye moderne shelters hele vejen rundt om Fyn. Fra shelterpladsen går en sti ned til Gamborg Fjord. På stranden er der bådbroer, hvorfra man kan gå til shelterpladsen. Gamborg Fjord er et populært fiskeområde og der fanges mange havørreder, som kan tages med op til shelterpladsen og grilles over bålet. Husk gyldigt fisketegn, hvis der skal fiskes.

Shelterpladsen består af 3 ens shelters af typen ”Skrubben” med plads til 2 voksne i hvert shelter.  Der er bålsted med fastmonteret grillrist og bænke. Derudover opføres i løbet af sommeren 2020 et primitivt toilet på pladsen.

I Gamborg Fjord er der gode muligheder for at se marsvin, som i gamle dage, da der stadig var jagt på marsvinene, blev drevet ind i bunden af Gamborg Fjord og slagtet der.
Det er muligt at køre helt til shelterpladsen og parkere ved Naturistforeningen Lillebælts campingplads, som ligger som nabo til shelterpladsen.

Adresse: Fjordvej 74, 5500 Middelfart

Google Maps koordinater: FQ6H+CX Middelfart

Transport: Bil kan parkeres på Naturistforeningen Lillebælts parkeringsplads, som ligger ved siden af shelterpladsen.

Antal shelters: 3

Maks. antal personer pr. shelter: 2

Booking af shelter: Ja shelterne skal bookes. Det koster 30 kr. pr. nat per person. Når du booker, modtager du en recept, som du skal fremvise, hvis der er andre der benytter shelteret den pågældende dag.

Toiletfaciliteter: Der opstilles i løbet af 2020 et lille primitivt toilet på pladsen, indtil da er det muligt at benytte toilettet i informationen ved Naturistforeningen Lillebælts campingplads.

Vand: Nej.

Bål: Der må tændes bål på den indrettede bålplads. Der er fastmonteret grillrist på pladsen.

Mulighed for brænde: Nej. Hvis I vil være sikre på, at der skal kunne tændes bål så medbring eget brænde.

Hund: Hunde skal føres i snor.

Hest: Der er ikke fold til heste.

Teltning: Nej. Det er ikke tilladt at slå telte op på pladsen.

Indkøb: Fra maj til september – i campingpladsens åbningstid, er det muligt at købe småting (morgenmad mm.) i campingpladsens information.

Vis hensyn til andre gæster i området.

Ryd op efter dig, og tag dit affald med dig, når du forlader pladsen.

Der skal være ro på shelterpladsen senest kl. 22.

Kontakt:
Naturistforeningen Lillebælt
Fjordvej 74
5500 Middelfart
Tlf: 64 40 33 59

e-mail: shelter@naturisme.dk

Shelterkonceptet Blå Støttepunkter støttes af: