Næsby Strand – Shelterne Musvågen, Flagspætten og teltpladser
Disse shelters og teltpladser ligger ikke synligt fremme på hjemmesiden, da der ikke ønskes store grupper i shelterne, hvis der samtidig er lejere i det store center, men du kan booke og betale dem ved ankomst, hvis de er ledige.

I østenden af det store center er der 2 toiletter og vand. Gå venligst i en bue uden om centeret, hvis der er gæster. Du finder lejrpladsen ved at følge den lille sti fra infopavillonen ved Rolandsvej. Her finder du i øvrigt information om områdets seværdigheder. Der er gratis trådløst internet på pladsen og ladestation på et af toiletterne.

Næsby Strand - Shelterpladsen

Næsby Strand er et populært sommerhusområde med en varieret natur. Tæt på pladsen er der dyrkede marker, levende hegn og vandhuller. Der er cirka 400 meter til badestrand med småsten og sand. Mellem stensætningerne er der beskyttede bugter, hvor det også er muligt at gå ind med kajak. Diget med den Nationale cykelrute 8 byder altid på fine naturoplevelser.

Fra shelterpladsen er der kun 100 meter over til den frodige Vindeholme Vesterskov, der blandt andet kan byde på store bevoksninger med småbladet lind, som menes at nedstamme fra Lindetiden for flere tusind år siden.

Kysten foran Vindeholme Vesterskov er kendt for et godt fiskeri efter havørred især forår og efterår.

 • Antal sheltere: 3.
 • Antal pladser pr. shelter: 5
 • Teltplads: Ja, bookes i menuen til venstre eller i toppen af siden.
 • Priser: 40 kr per person i shelter, 30 kr per person i telt.
 • Drikkevand: Ja, vandhane sidder under vasken på det nærmeste toilet.
 • Toilet: Ja, der er 2 toiletter med rindende vand og håndvaske i enden af naturcenteret. Følg venligst fyrretræerne rundt, hvis der er gæster i centeret.
 • Bålplads: Ja, der er bålplads med bænke. Medbring selv brænde eller køb på stedet.
 • Opladning: Der er ladestation til mobiltelefoner på det bagerste toilet.
 • Information: Læs mere om seværdigheder i området i informationspavillionen.
 • Kontakt ejer: Se kvitteringsmail.
 • Services: Medbring selv brænde. Det er desværre udsolgt for tiden.
 • Parkering: Hvis I ankommer i bil, så skal der parkeres ude ved vejen.

Vil du sove i shelter? Så book ved at klikke her: Shelteren “Flagspætten”, Shelteren “Musvågen” eller Shelteren “Skovskaden”.

Hent folder og læs mere om området hos Næsby Strand Natur- og Friluftscenter.

Hvis der er fuldt booket ved Næsby Strand, så kan vi anbefale shelterpladsen i Langø eller Albuen Strand Camping. De ligger lidt vest for Næsby Strand med fine muligheder for oplevelser i Naturpark Nakskov Fjord.

Hent app’en Naturlandet Lolland-Falster og få inspiration til ture og oplevelser i naturen.

Du kan cykle, vandre, ride eller sejle i kajak/kano ved hjælp af ruterne i app’en, og der er også  mange forslag til hvad du kan opleve undervejs på turene. Ruterne er lette at følge via kortet i app’en, og slår du filteret til, kan du vælge at se forskellige faciliteter, fx overnatning, spisesteder, seværdigheder m.m.  Se videofilm.

I området omkring Næsby Strand er der flere spændende ruter med seværdigheder undervejs. Der er eksempelvis den Nationale cykelrute 8 og Munkevejen, samt vores oplevelsesruter Naturlandet Rundt og Langs Fjorden.

Se regler for brug af shelterpladser i Naturlandet.