Oplev den skønne natur
Næsby Strand er et populært sommerhusområde med en varieret natur. Tæt på pladsen er der dyrkede marker, levende hegn og vandhuller. Der er cirka 400 meter til badestrand med småsten og sand. Mellem stensætningerne er der beskyttede bugter, hvor det også er muligt at gå ind med kajak. Diget med den Nationale cykelrute 8 byder altid på fine naturoplevelser. Det har nærmest karakter af overdrev og byder på både sjældne planter og spændende insekter.

Fra shelterpladsen er der kun 100 meter over til den frodige Vindeholme Vesterskov, der blandt andet kan byde på et malerisk kystskovbryn og store bevoksninger med småbladet lind, der menes at nedstamme fra Lindetiden for flere tusind år siden. Kysten foran Vindeholme Vesterskov er kendt for et godt fiskeri efter havørred især forår og efterår.

Få inspiration til aktiviteter
Næsby Strand ligger direkte på den store oplevelsesrute Naturlandet rundt, og derudover er der flere andre spændende ruter med seværdigheder undervejs. Der er eksempelvis den nationale cykelrute 8, også kendt som Østersøruten, samt Munkevejen og oplevelsesruten Langs Fjorden. Du kan finde alle ruterne i app’en Naturlandet Lolland-Falster  – tryk på Områder i Naturlandet og Vestlolland kategorien.