0

Efterårsfarver på Trente Mølle

På Trente Mølle ligger der 3 forskellige shelters rundt i skoven. Alle steder er der mulighed for at tænde bål, og alle steder kan man benytte nogle af de faciliteter der er på Trente Mølle. Offentlig toilet, mulighed for at hente vand og vaske op, og ikke mindst mulighed for at kombinere opholdt med et besøg i vores lille besøgscenter ”KYS FRØEN”. Her venter 10 forskellige aktiviteter bare på at bliver brugt. Så måske kan I fange jeres egen fisk til aftensmaden i  en af vores mølledamme, du kan gå på jagt efter smådyr, eller få masser af inspiration til hvordan du inddrager årstidens ukrudt i måltidet.

Er i en større gruppe, så ligger shelterne ikke længere fra hinanden, end at man let kan når rundt til dem. Det har netop været en at ideerne, at vi gerne vil have hele klasser, spejdergrupper etc.n ud, under trykke forhold, så man som lærer/leder kan overskue det hele. Samtidig synes vi at det er vigtigt at man får den oplevelse og nærvær der er i  at ligge i en mindre gruppe. Vi oplever i hvert fald at det giver mere ro for klassen, end på en stor plads. Og beretningerne om nattens lyde, hvor hyggeligt det var at sidde  stille og roligt sammen om bålet og bage en protin pandekager, har vi mange af.

Har i som klasse/gruppe brug for at få regningen tilsendt på anden vis, f.eks. elektronisk betaling, så kontakt os via mail, så har vi mulighed for at lukke alle shelterne, og samtidig sende jer en faktura til bogholderiet.

Vi glæder os til at se jer.

Trente Mølle