Det går forrygende…

Aldrig har så mange sovet i shelter, konkluderer Miljøstyrelsen i deres sidste nyhedsbrev.  Noget vi godt vil skrive under på. Der bliver booket shelters som aldrig før. Nye målgrupper kommer til, og det er vi rigtig glade for. Det har været en væsentlig drivkraft bag www.bookingenshelter.dk, at gøre det tilgængeligt for flere at komme ud og opleve den fynske natur.

Pressen har vist overvældende interesse for projekt. Den engelske avis The Gaurdian  har lavet  en større artikel, og mange andre udenlandske medier har været på banen. Nyheder på TV2 lavede vi et indslag sammem med i sidste uge, og vi har fået masser af lokal omtale i radio og den fynske verdenspresse. Herligt.

Flere lodsejer har fået mod på at være med, med deres egen shelters. Så ledes har vi inden for de sidste 3 uger fået endnu 3 muligheder på. Langemarken tæt ved Øhavstien og tæt ved Øhavet – syd for Vester Skerninge. Pipstornskov – måske ikke en rigtig shelter, men i hvert fald en mulighed for et par for at sove et anderledes og meget hyggeligt sted, ude midt i skoven og med “egen”bålhytte.  I Korinth har spejderne åbnet deres plads op for nye brugere. Med overdækket udekøkken, tæt ved Korinth-Ringe stien, og mulighed for at bruge faciliteterne i Korinth Hallen,  er det et oplagt valg, hvis man kommer på de kanter.

Inden for de næste par dage åbner 2 nye shelters nær Diernæs og inden længe er der ny trappe ved Horne Næs og Danmarks flotteste bålhytte står snart klar på Millinge Klint.

Rigtig god sommer derude.

Trente Mølle og www.bookenshelter

Langemarken 30

Udsigten fra den nye shelter på Langemarken.  Så er man sikret godt selskab.