Om Book en Shelter

billede1

Denne hjemmeside er skabt for at gøre det lettere for dig at komme på tur i nærkontakt med naturen. Oprindeligt er hjemmesiden udviklet så du kan finde en række opholds-, shelter- og teltpladser på Sydfyn og øerne. Du kan se hvilke faciliteter de enkelte pladser har, hvor de ligger, hvor mange der kan overnatte, og så kan du enten booke og betale direkte fra siden eller få oplysninger om hvordan en given plads kan benyttes.  Fra foråret 2020 har vi åbent op for at andre regioner i landet kan komme med, og i første omgang har vi indgået et samarbejde med Naturlandet Lolland/Falster og Fredericia Kommune.

Hjemmesiden drives af naturskolen Trente Mølle, som en ekstra service til ALLE der sætter pris på FRILUFTSLIV og NATUR. Vi vil gerne have gode input og forslag til forbedring af siden, ELLER input til vores undersider om madlavning og aktiviteter i naturen.

Fra 2018 tilbyder nogle shelterpladser en “Book en Shelter – naturaktivitet”, hvor I ved shelteren finder det grej, I skal bruge for at blive klogere på natur. Et eksempel kan være grej til at lokke natsværmere – nattens juveler – til. Et andet rejehove, så i kan fange til jeres egen rejemad, og samtidig opleve livet under overfalden Har du ideet til nye kasser, aktivitet, så hører vi gerne fra dig.

Vel mødt i naturen.

Trente Mølle

Book en Shelter hjemmesiden er udviklet med støtte fra:

2014 LEADER WEB logo FR_logo_byline_RGB_A4 loa-logo-groen-300dpi NaturTurisme_logo_2014 (web)