Rigtig mange ringer til os og har sprøgsmål vedr. hvordan man booker. Vi håber at denne vejledning vil hjælpe, så vi ikke skal bruge så meget tid på at svare på de samme spørgsmål hele tiden :-)

Start med på kortet at finde den shelter du gerne vil sove i og booke:

OBS . Åbne aldrig mere end en fane af gangen, det går galt hvis du prøver at booke via flere faner samtidig.

Bookning1

Du kan altid zoome ud eller ind på kortet, hvis du f.eks ved at du vil bo i nærheden af Faaborg. Bruge + eller – knappen til højre i bunden af kortet, eller tryk på kortet i det område af kortet du gerne vil overnatte i.

Ved du ikke, hvor shelteren ligger, så tryk på knappen  ”Vælg område”, så kommer alle shelterne med navn.

Bookning2

Længere nede kan du søge på forskellige kriterier, eksempelvis om det er tilladt at tage hund med, om der er bålplads etc.  Du kan også her vælge forskellige dele af Øhavstien og på den måde se om der ligger shelter i nærheden, hvis du skal ud og vandre på den.  Med tiden kommer der flere vandreruter med.

Bookning3

Nå, men du har valgt din shelterplads – her Horne Næs:

Bookning4

Havde der nu kun været en shelter, eller en slags shelter på pladsen kunne du nu straks gå ned i bunden af siden og gå videre til bestillingen. Men her skal du vælge, hvilken shelter du kunne tænke dig at bo i. Vi vælger Havtasken:

Bookning5

Gå nu helt ned i bunden af siden og find den grønne knap.

Bookning6

Tryk på den og du kommer frem til følgende vindue:

Bookning7

Vælg antal personer: Her vælger vi 4, der skal på tur og trykker på ”Gå videre til tjek ledighed”

Bookning8

Du kommer nu frem til en kalender, som du selvfølgelig kan bladre frem i.  Vi vælger at markere at vi vil sove der fra den 14. til den 15. juli. Havde vi nu villet afsted den 11. til 12., kunne vi se, at der var optaget. Der er så ikke andet at gøre end, at gå tilbage og se om en af de andre shelters skulle være ledige.  Eller finde en helt anden shelterplads.

Bookning9

Tryk på ”Gå til bestillingsformularen”

Bookning10

Husk at udfylde alle felter og gør det korrekt. Vi oplever flere, der ikke kan forstå, at de ikke har fået en kvittering, men når vi så undersøger sagen, s har de opgivet forkert mail-adresse. Så kan vi ikke gøre ret meget ;-). Alle felter skal udfyldes ellers risikere i, ikke at få en kvittering. Valg ”Gå til betaling”

Bookning11

I første omgang kommer det skærmbillede – her gælder det om at have tålmodighed og vent til flg. dukker op:

Bookning12

Har du en PayPal konto – så giver det lidt sig selv. Men det har de fleste ikke.  Tryk på ”Har du ikke en PayPal-konto?”.
VIGTIGT:  LAD JER IKKE FORVIRRE Af TEKSTEN UNDER – DET ER KUN ET TILBUD OG I OPRETTER IKKE EN KONTO OG SKAL IKKE OPRETTE EN KONTO FOR AT KUNNE BETALE. Men PayPal vil selvfølge gerne have at man gør det..

Udfyld som du plejer  – helt som når du ellers handler på nettet.

Bookning13

Gå ned i bunden og tryk på den orange betalingsknap

Bookning12

Og Vupti, shelteren er booket og er din.

OBS: Man kan ikke betale og booke med et rent Dankort – desværre.  Vi arbejder på at få lagt om til en Dankort løsning i stedet for, men indtil da må du låne naboens kredit kort og betale ham/hende kontant.

Du får herefter tilsendt to kvitteringer. En fra paypal og en fra hjemmesiden med en masse praktiske oplysninger om den shelterplads du har booket. Skulle det mod forventning ikke ske, så prøv først i ”uønsket post” – flere har af grunde vi ikke har indflydelse på, modtaget den der.  Vi får også en kopi, så vi kan altid finde den og sende. Men det tager tid fra det vi synes er sjovt, at arbejde for flere shelters og en endnu bedre hjemmeside. Og i weekender og specielt i ferien tjekker vi ikke post hver dag, så være i god tid.  Alt for mange skrive aftenen før de skal afsted, selv om de har booket for meget længe siden.

Med venlig hilsen
og rigtig god tur
Trente Mølle og www.bookenshelter.dk