Båring Vig shelterplads

Shelterpladsen i Båring Vig ligger tilbagetrukket bag det offentlige parkeringsareal med en fin udsigt ud over Lillebælt og  indgår i shelterkonceptet Blå Støttepunkter hvor du kan overnatte i nye moderne shelters hele vejen rundt om Fyn.

Der er nem adgang til shelterpladsen både til fods, cykel og i bil. Der er på shelterpladsen to ens shelters af typen ”Stenbideren” med plads til 5 personer i hvert shelter. Der er bålplads med fastmonteret grillrist samt bænke.

Husk badetøjet – Båring Strand er Blå Flag strand og de to shelters ligger ca. 180 meter fra vandet, hvorfra det er muligt at bade. Ved den offentlige parkeringsplads er der handicaptoilet, der har åbent hele året rundt, koldtvandsbruser i sommerhalvåret, drikkevand, bord/bænkesæt, affaldssortering og beachvolleybane.

Strandengen som ligger ud mod havet i indhegningen er beskyttet under Naturbeskyttelseslovens §3, som har til formål at bevare og beskytte vores natur og engen afgræsses om sommeren af får. Undlad venligst at fodre fårene.

 

Placering:
Adresse: Molevej 7, 5466 Asperup

Google Maps koordinater: GV5J+RR Asperup

Transport: Bil kan parkeres på det offentlige parkeringsareal ved toiletbygningen. Det er ikke lovligt at køre helt frem til shelterpladsen. Afstanden fra parkeringspladsen til de to shelters er ca. 70 meter.

Antal shelters: 2

Maks. antal personer pr. shelter: 5

Booking af shelter: Ja shelterne skal bookes. Det koster 30 kr. pr. nat per person. Når du booker, modtager du en recept, som du skal fremvise, hvis der er andre der benytter shelteret den pågældende dag.

Toiletfaciliteter: Der er toilet ved parkeringspladsen med helårsåbent handicaptoilet. Der er koldtvandsbruser i sommerhalvåret.

Vand: Det er muligt at tanke vand ved toilettet.

Bål: Der må tændes bål på den indrettede bålplads. Der er fastmonteret grillrist på pladsen.

Mulighed for brænde: Medbring eget brænde, da der ikke er brænde tilgængeligt på pladsen.

Hund: Hunde skal føres i snor.

Hest: Der er ikke fold til heste.

Teltning: Nej. Det er ikke tilladt at slå telte op på pladsen.

Vis hensyn til andre gæster i området

Ryd op efter dig, og tag dit affald med dig, når du forlader pladsen

Der skal være ro på shelterpladsen senest kl. 22

Alle spørgsmål omkring booking, ændringer i bookinger, aflysninger eller lignende skal ske til www.bookenshelter. dk på tlf.: 62681979 eller mail: kontakt@bookenshelter.dk

Ejer og kontakt:

Middelfart Kommune
Nytorv 9
5500 Middelfart
Tlf: 88 88 55 00
teknik@middelfart.dk

 

 

Shelterkonceptet Blå Støttepunkter støttes af: