Naturlandet Lolland-Falster

Find en shelter

Hent appen Naturlandet Lolland-Falster

Få inspiration til ture og oplevelser i naturen. Appen har ruteforslag til cykling, vandring, ridning og rosport, samt information om hvad du kan opleve undervejs på turene. Brug også kortet til at finde faciliteter i Naturlandet, såsom spisesteder, seværdigheder og meget mere.
Så er du klar til din shelterferie!

Hent appen i App Store eller Google Play.

Sov i shelter i Naturlandet

Velkommen til Naturlandet Lolland-Falster; der venter dig nogle dejlige oplevelser, uanset om du er på cykel, til fods, i bil, til hest eller i kajak!

Video: Inspiration til din næste sheltertur_1

Vi har mere end 55 dejlige shelterpladser at vælge imellem, de fleste har 2 shelters, og alle har bålsted og adgang til vand og toilet. Mange har flere andre flotte faciliter og services som brænde og leje af madrasser!

Hurtig guide til booking:

Klik på “Book shelter” eller på kortet , og start med at indtaste de/de datoer du vil overnatte samt antal personer. Så kan du lynhurtigt se hvilke pladser der er ledige.

Eller klik lidt rundt på de forskellige shelterpladser og bliv inspireret!

Når du har booket en shelter lukker kalenderen for andre, og du/I har shelteren for jer selv. Det er derfor at du på de fleste pladser skal booke minimum 2 pladser, selvom du eventuelt kun er dig selv.

Hvis du vil booke flere shelterpladser kan du med fordel lægge i kurven og shoppe videre. Dog skal du være opmærksom på, at du kun har 10 min. til at færdiggøre dit køb. Ellers bliver shelteren “sat fri” igen. Eller book én ad gangen.

God fornøjelse!