Jeg vil gerne have min booking refunderet, kan jeg?
Desværre er det særdeles tungt og omkostningskrævende at få pengene retur, når de først er gået ind hos Nets. Derfor vil udgifterne som regel ikke stå mål med tilbagebetalingen på grund af et administrationsgebyr på 120 kr. + 8 kr. pr. person pr. overnatning. Du bør derfor være meget opmærksom ved din booking. Kontakt os på naturlandet@bookenshelter.dk mindst 3 hverdage før din overnatning hvis du alligevel får behov for at anmode om en refundering. Husk at fortælle os hvilket ordre nummer det drejer sig om.

Jeg vil gerne flytte min booking til et andet sted. Kan jeg det?
Det vil normalt ikke være muligt, da Naturlandet kun administrerer hjemmesiden for de enkelte pladsejere. Ved din booking har de øjeblikkeligt modtaget besked via systemet, kalenderen viser optaget, så de har måske afvist andre gæster. Det vil sige, at det er svært at styre med besked frem og tilbage og risiko for fejl, så vores udgangspunkt er, at det ikke kan lade sig gøre. Du bør derfor være meget opmærksom ved din booking.

Jeg er kun 1 person, og vil sove i shelter, men systemet tillader det ikke. Hvad gør jeg?
Du kan sagtens sove i shelter som enkeltperson, men du skal betale for 2 personer. Det er en del af vores koncept, at man får shelteren for sig selv, og ikke skal dele med fremmede. Således lukker kalenderen så snart der er bare én booking. Vi synes, at det er mest fair for vores samarbejdspartnere, at de får betaling for minimum 2 pladser når hele shelteren bliver booket, derfor skal enkeltpersoner betale for 2 pladser. På teltpladser kan du godt booke og betale for kun 1 person, da det ikke påvirker shelterne.

Jeg kan ikke finde pladsen på kort. Hvad gør jeg?
Du kan altid gå til forsiden, se kort og zoome ind, så kan du se pladsens præcise placering. Men du kan også downloade vores app Naturlandet Lolland-Falster, som supplerer Book en Shelter på bedste vis. Her kan du blandt andet se: Kort – Filter – Overnatning primitiv – Vælg – så kan du se alle shelter- og teltpladserne på Lolland-Falster. Du kan naturligvis også meget andet med app’en, som indeholder over 2000 interessepunkter på tværs af Naturlandet.

Hvad er ankomst- og afgangstidspunkt?
Shelteren eller teltpladsen er “din” fra klokken 13 på ankomstdagen. Vi forventer, at du senest forlader pladsen senest klokken 11 på afrejsedagen.

Der er ikke nogen booking-knap. Er den blevet væk?
Vi har nu endnu ikke oplevet at en knap er blevet væk. Men går man ind på shelterpladsen og den mere generelle beskrivelse, så er det rigtig at man ikke kan book her. Man skal ind på den enkelte shelter på pladsen, før der kommer en knap.  Tryk i menuen til venstre eller i toppen af skærmen og vælg shelter- eller teltplads.