☀️ Nyd en aktiv ferie i Naturlandet! ☀️

Er du en af de mange sheltergæster som ankommer i bil?
Så prøv at læse mere her og bliv inspireret til en aktiv og naturnær ferie! Uanset om du er mest til cykling, vandsport, ridning eller foretrækker at hoppe i vandreskoene, så har vi forslag til ruter og oplevelser, samt en masse gode tips & tricks til at hjælpe dig i gang.

Først og fremmest, så har vi 2 skønne naturparker som kan anbefales til alle:
Naturpark Maribosøerne og Naturpark Nakskov Fjord. Maribosøerne er særligt egnet til vandsport og cykling, mens Nakskov Fjord særligt indbyder til gode vandreture, men også har gode muligheder for cykling og vandsport. Ridning er også en mulighed – du kan medbringe hest når du overnatter ved Bursø Hestehave – midt i naturparken!

Mangler du udstyret til en aktiv ferie?
Cykler kan lejes hos: Gedser CykeludlejningKragenæs Lystcamping, Albuen Camping og Larsson Cykler, den sidstnævnte tilbyder cykeludlejning 16 steder på tværs af Lolland-Falster, så der er altid én nær dig!
Kajak kan lejes hos: Gedser NaturcenterBangs Have ved Maribosøerne, Maribo Sø CampingKragenæs Lystcamping og Albuen CampingHasselø Kajak ved Nykøbing Falster tilbyder kajakkurser samt guidede ture – og vi har en shelter- og teltplads der hvis du vil overnatte.

Er du klar? Så hent app’en Naturlandet Lolland-Falster og kom godt i gang!
Du kan cykle, vandre, ride eller sejle i kajak/kano ved hjælp af ruterne i app’en, og der er også  mange forslag til hvad du kan opleve undervejs på turene. Ruterne er lette at følge via kortet i app’en, og slår du filteret til, kan du vælge at se forskellige faciliteter, fx overnatning, spisesteder, seværdigheder m.m.  Se videointroduktion.