Pris: 123456789,- DKK

I 2022 genopstod lejrskolen Lærkedal som fugl Fønix af asken. Efter den gamle lejrskole var brækket ned, er her nu opført en ny lejrskole, hvor overnatningen forgår i shelters. Foruden en stor og meget flot shelter, hvor der kan ligge 30 (måske flere) rundt om et bålsted og kigge ind i flammerne, er der opført et ”leder-shelter” i umiddelbar tilknytning til den store shelter, hvor lærere, pædagoger, ledere eller andre kan sove.

Det gamle bjælkehus er sat i stand og indeholder et opholdsrum, et lille toilet, et mindre køkken, et værelse med to senge samt et undervisningsdepot. I depotet findes en række færdige undervisningsforløb, som er lige til at gå til, og selvfølgelig materialer til disse. Et udekøkken forefindes lige ved bjælkehytten.

Et madpakkehus, to offentlige muldtoiletter, en disk-golf bane, den nærved liggende mountainbikebane samt en bro ud i søen fuldender det hele.

Projekt er et samarbejde med Lokalrådet og lokale foreninger, Naturstyrelsen og Trente Mølle. Bookning foregår ved at kontakte Trente Mølle på trente@trente.dk eller ringe på 62681979. Stedet kan kun bookes som en samlet enhed. Det er således ikke muligt som privat person at leje f.eks. 3 pladser i den lille shelter. Stedet er beregent til større grupper.

Læs meget mere om Lærkedal her: https://trente.dk/om-laerkedal-100/