Pris: 40,- DKK

Lille Snøde Shelter

Nybygget skovshelter med plads til 2 (evt 3) personer. Shelterert måler 2 m x 2,1 m. Shelteret er privat ejet, og ligger på privat grund. Det er opført i mine døtres hule, som ligger langs med det levende hegn op til vores mark hvor der går køer og græsser om sommeren. Vender man blikket den anden vej har vi lavet et kighul så man kan sidde og nyde udsigten over fårefolden med sø, og bagved igen ses gadekæret i Lille Snøde. Lille Snøde er en idyllisk lille landsby, med et par gårde og eget gadekær.

  • Antal sovepladser i shelter: 3
  • Bålplads: Ja
  • Brænde: Man kan enten bestille så sørger vi for det ligger klar. Har man ikke fået bestilt kan man komme over til os og købe det.
  • Drikkevand: der er mulighed for at hente vand ved vores hus ca 100 m, Lille Snødevej 6. Man kan enten gå langs indhegningen til vejen og derefter rundt om gadekæret, eller man kan skyde genvej ved at skræve over hegnet ind i fårefolden og krydse denne. Går man gennem fårefolden er det vigtigt at huske og lukke lågen rigtigt efter sig.
  • Toilet: Pigerne har lavet et “toilet”, bestående af en havestol med hul og en tagrende. Det må kun benyttes til at tisse i. Desuden er der offentligt toilet på Snøde Kirke som ligger 500 m væk.
  • Hund: Ja. Man skal sørge for den ikke løber efter køerne.
  • Hest: Ja. Der er indhegning med køer og fold med får som kan benyttes.

Aktiviteter:

Man kan få timer til at gå med og sidde og kigge på dyrene og lytte til fuglene. Er man til hyggefiskeri, kan der fanges skaller i gadekæret. Der er en lille sandkasse ved shelteret.

Shelteret ligger midt på Langeland, så man kan hurtigt komme til kyst og strand. Der er ca 2 km til strand på begge sider af øen. Østsiden har fine sandstrande, og byder også på skov ved Hesselbjerg. Her er vandet hurtigt dybt og fantastisk at bade i hvis man gerne vil svømme. På vestsiden er der gode børnevenlige strande, med lavt vand langt ud som man kan soppe rundt i. Her er også mulighed for at stryge rejer, når de er i sæson.

På Snøde Udflyttervej 14, ca 2,5 km væk, ligger https://www.suplangeland.dk/, hvor man kan få en uforglemmelig oplevelse på vandet. Tjek deres hjemmeside ud for at se de mange muligheder.

På den anden side af landevejen, ca 800 m væk, ligger Nordskolen. Her finder I en stor fodboldbane og en skøn legeplads.

Indkøb:

Dagli Brugsen i Snøde ligger 1 km fra Shelteret. Her kan man handle alle ugens dage og helligdage fra 7.30 til 18.00. Skulle man stå og mangle drikkevarer en aften kan vi sagtens løse det hvis I kommer over til os. Vores hus ligger ca 100 m fra shelteret. Man kan enten gå langs indhegningen til vejen og derefter rundt om gadekæret, eller man kan skyde genvej ved at skræve over hegnet ind i fårefolden og krydse denne. Går man gennem fårefolden er det vigtigt at huske og lukke lågen rigtigt efter sig.

Vi glæder os til at se jer.

Hanne Nielsen

Kort med vejen fra Øhavstien til shelteret.  Ca. 3 km.

Vælg de dage, du vil overnatte ved at trykke på datoerne. Alle overnatninger skal være sammenhængende.

Ledig
Optaget


Vent mens kalenderen indlæses..
Ankomst
Afrejse