Pris: 0,- DKK

Lyø

Så er der igen mulighed for at overnatte i shelter på Lyø. I samarbejde med Faaborg-Midtfyn Kommune og Geoparken har Naturstyrelsen opsat shelter og toilet i skoven på Lyø. Måske har nogen af jer sovet i disse shelter før, da de tidligere har stået på Østfyn

På en smukt beliggende plads midt på øen, ca. 700 meter fra havet, er opsat 2 shelter af typen “stenbideren”, som kendes fra mange andre blå støttepunkter. På pladsen er der en smuk udsig ud over Det sydfynske Øhav, og pladsen er i det hele taget et godt udgangspunkt for at opleve Lyøs spændende natur og kultur.  Du kan læse og bliver meget klogere på Lyø og muligheder på www.lyø.dk

Den ene, Stenbider 1, er der plads til 5 personer. I  Stenbider 2 er der plads til 2-3 personer.  Når bordet er klappet op, kan der ligge 2 personer på gulvet, og på en af de to bænke, der er på siderne af shelteren, kan der også godt ligge en enkelt person.

Ca. 250 fra sheltert er der opsat et multtoilet. Derimod findes der ikke vand på pladsen, så det skal man selv medbringe.

Da shelterne ligger på Naturstyrelsens areal, skal de bookes direkte på Naturstyrelsens egen hjemmeside. Tryk på linket, “Book denne shelter”, så kommer du direkte til hjemmeside, hvor de skal bookes. Bemærk, at linket fører til det ene shelter, hvis du vil booke det andet, så find det inde på naturstyrelsens hjemmeside.