Pris: 30,- DKK

Ravnebanke Skov 

Shelterpladsen er beliggende i den smukt kuperede Ravnbanke Skov på Nordfyn. Skoven er en blandskov med mange flotte gamle træer og et spændende dyreliv. Ravnebanke ligger omkring 5 km vest for Morud og Langesøskovene og ca. 6 km. syd for landsbyen Veflinge.

Der er en fin parkeringsmulighed lige uden for skoven på et lille græsareal ved Skovmøllevej. Herfra er der ca. 500 m. til shelterpladsen. Adgang til pladsen foregår til fods. Følg skovvejen fra p-pladsen ind i skoven og drej af ved første vej til venstre (som angivet på kortet).

Skovvejen er ikke egnet for gangbesværede eller færdsel på almindelige cykler.
Skoven er ejet af flere private lodsejere. Færdsel i skoven foregår på eksisterende stier og veje.
Skovarealet, som en af lodsejerne har stillet til rådighed i forbindelse med shelterpladsen, udgør ca. 2 ha. (Angivet på kort)

Shelteren er placeret i en lysning lige midt i skoven. På den ene side står der store flotte Douglasgraner og lidt spredt krat. På den anden side er skoven mere åben med store bøgetræer, nåletræer og kuperet terræn. Her er supergode muligheder for en rigtig naturoplevelse, hvis man bare er stille. Området byder blandt andet på rådyr, dådyr, ræv, grævling, egern, ravn, rød glente og indimellem… havørn.

Nærmeste indkøbsmulighed er i Morud, hvor der bl.a. er en Dagli’Brugs, tankstation og pizzaria. Der er ligeledes et friluftsbad, der holder åbent i sommermånederne.

Hvis du holder af at vandre, kan du blandt andet trave en tur forbi skovmøllen (300 m. fra p-pladsen), og fortsætter du til Paddesøvej, kommer du forbi den gamle kongsgård Rugård (som blandt andet har lagt navn til Rugårdsvej)

  • Antal sheltere: 1
  • Antal sovepladser: 4-(5)
  • Teltplads: Der må rejses yderligere et lille telt
  • Drikkevand: Nej
  • Toilet: Ja, muldtoilet, husk medbring eget toiletpapir. Toilettet må kun bruges efter hensigten og det må ikke bruges til andet biologisk affald
  • Bålplads: Bålplads: Ja. Jeg kan tilbyde at komme ud med en trillebørfuld brænde for 75,- kr. Mobil pay på 29 48 44 57 senest klokken 12 dagen før og skriv brænde, så triller jeg forbi med brænde.
  • Hund: En ad gangen, der hele tiden er under opsyn og i snor. Efterladenskaber opsamles og medtages.
  • BEMÆRK: Det er hverken muligt at komme kørende til parkeringspladsen eller gående til fods til shelteret fra syd via Ålemosevejen, da vejen er lukket

PÅFØRTE SKADER PÅ TRÆER

Vi kan se at træer er blevet påført skader med pile, hagl, knive og økser.
Ravnebanke Skov er en privat skov, der sælger træ til savværker og industrien. Skadede træer kan ikke sælges og er et tab for skoven. 
Hvis træer igen bliver skadede, så lukker vi shelterpladsen.
Ser du skader så meld det med det samme til Henrik Aabye, 29 48 44 57, så det kan vises, at de var der før du kom.

Find vej:
Ravnebankeskov, 5474 Veflinge. Kun indkørsel fra Skovmøllevej.
Du kan med fordel bruge google maps: Søg i Google Maps: “Ravnebankeskov – Parkering” og når du har parkeret, så følg skiltene. Eller klip følgende koordinater incl. kommaet [55.4272, 10.1240] ind i søgefeltet på www.google.dk/maps for at gå ind til shelteren. (Vær dog opmærksom på at google maps, som udgangspunkt leder dig via Ålemosevejen der er lukket. Du skal derfor manuelt navigere til og via Skovmøllevej)

BEMÆRK: Det er hverken muligt at komme kørende til parkeringspladsen eller gående til fods til shelteret fra syd via Ålemosevejen, da vejen er lukket.

 

Vælg de dage, du vil overnatte ved at trykke på datoerne. Alle overnatninger skal være sammenhængende.

Ledig
Optaget


Vent mens kalenderen indlæses..
Ankomst
Afrejse