Pris: 30,- DKK

Veflinge Kirkeskov

Shelterpladsen er beliggende i udkanten af landsbyen Veflinge 6 km. fra byen Morud og 8 km. fra Langesø og Langesøskovene.

Shelterpladsen er placeret i den nordlige ende af et let skrånende naturområde med græs, mose, krat og sø. Området er en del af ”Veflinge Kirkeskov”, som er et areal på knap 5 ha., som lokale borgere står i spidsen for. En del træer er allerede plantet, og i løbet af de næste par år vil området få mere ”vild” natur, efterhånden som træerne vokser til.

Ca. 150 m fra shelterpladsen er der en bålhytte med bålsted og siddepladser. Her finder du også information om natur, kulturarv, friluftsliv m.m. Læs bl.a. om kæmpehjorten fra Veflinge og Nordfyns værste troldmand!

Adgang til området sker via Veflinge Skovvej (overfor kirken). Herfra er der ca. 350 m ned til shelterpladsen, som nåes ved at gå forbi bålhytten og ned langs stien til højre.

Nærmeste indkøbsmulighed er Dagli’Brugsen i Veflinge, 600 m. fra shelterpladsen.

Har du lyst til at opleve mere af nærområdet, kan du trave en tur ned ad Axel Brahes vej til den smukke herregård Elvedgård, hvor du også kan finde en mindesten over historikeren Vedel Simonsen, som blandt andet reddede den smukke Glavendrup runesten fra at blive flækket i småstykker.

  • Antal sheltere: 1 stk.
  • Antal sovepladser: 4-(5)
  • Drikkevand: Ja. ca. 350 m. (ved Veflinge Kirke)
  • Toilet: Ja, ca. 350 m. (ved Veflinge Kirke).
  • Bålplads: Ja. Brænde findes i begrænsede mængder til frit brug.
  • Telte: Nej, opsætning af telte er ikke tilladt

Vi glæder os til at se jer

Foreningen Veflinge Kirkeskov

Vælg de dage, du vil overnatte ved at trykke på datoerne. Alle overnatninger skal være sammenhængende.

Ledig
Optaget


Vent mens kalenderen indlæses..
Ankomst
Afrejse