Handelsbetingelser

Du skal være fyldt 18 år for at booke en shelter overnatning online. Hvis du er under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Fortrydelsesret

En booking af et shelter, telt- eller autocamperplads refunderes ikke og købet kan ikke fortrydes, jf. forbrugerlovens kapitel 4.

Kvittering for booking

Ved booking online vil du umiddelbart efter bookingen og betaling, modtage en elektronisk kvittering. Kvitteringen indeholder udover en masse praktiske informationer, informationer om hvilken shelters der er booket, hvornår overnatning foregår og hvor mange personer der er booket til. Desuden indeholder kvitteringen oplysninger om den der booker. Navn, telefonnummer, adresse og e-mail adresse. Kvittering skal medbringes enten i elektronisk form eller på papirbasis og skal kunne fremvises på forlangen som bevis på at man har booket og betalt.

Du er selv ansvarlig for at kontrollere at oplysningerne er korrekt. Ved uoverensstemmelser mellem det der står på kvitteringen og det du har forventet, kontaktes Naturskolen på mail naturskolen@viborg.dk.

Bag www.bookeenshelter/hjertetijylland står Naturskolen i Viborg som administrerer hjemmesiden www.bookenshelter.dk/hjertetijylland

Ansvar i forhold til shelterpladserne

“Hjertet i Jylland” og hjemmesiden www.bookenshelter.dk/hjertetijylland står alene for bookingen og kontakten til shelterpladser i de 3 kommuner Viborg, Skive og Vesthimmerland, der har valgt at indgå i ordningen. De forskellige shelters og pladser ejes og drives af mange forskellige grupper herunder foreninger, private personer, kommuner og lign. Hjemmesiden påtager sig intet ansvar for pladsernes tilstand, manglende grej eller lign. Ansvaret for dette ligger alene hos den enkelte ejer. Klager over pladserne, bedes rettes direkte til ejeren. Naturskolen i Viborg formidler selvfølgelig gerne kontakten til ejeren, i de tilfælde det ikke fremgår af hjemmesiden. I tilfælde af gentagne klager over en plads eller generelle mangler kan Naturskolen i Viborg tage initiativ til at pladsen ikke længere kan bookes gennem hjemmesiden www.bookenshelter.dk/hjertetijylland

Betaling og sikkerhed

Betaling kan foretages med Dankort og MobilePay.

Kreditkort transaktioner sker på en separat sikret server med fuld kryptering af alle kreditkort oplysninger. Naturskolen i Viborg samarbejder med Quickpay for at opretholde en sikker betalingsløsning. Denne løsning opfylder alle PBS krav for sikre betalingsløsninger. Dine kreditkort oplysninger vil ikke blive gjort tilgængelige for andre virksomheder eller organisationer.

Når du betaler med kreditkort, kan der gå op til 14 dage (2 uger) fra du køber din shelterovernatning online, til betalingen hæves på dit kreditkort.

Gebyrer

På ovenstående kort og mobile betalingsløsninger betales et gebyr til kortindløser for at formidle transaktionerne. På alle udenlandske kort viderefaktureres dette gebyr til kortholder.

Der betales ikke gebyr for Dankortbetalinger.

Personlige oplysninger

I forbindelse med booking af en overnatning i sheltere gemmer vores system de oplysninger om navn, adresse, telefon og e-mail adresse, som du indtaster i forbindelse med købet. Oplysningerne gemmes i vores database og benyttes kun af Hjertet i Jylland (Viborg, Skive og Vesthimmerland) til interne salgsstatistikker.

Personoplysningerne gemmes sikker form i 3 år, hvorefter de slettes. Såfremt du ønsker at få oplysningerne slettet før eller ønsker at se, hvilke data, vi har gemt om dig, skal du henvende dig på nedenstående adresse.

For at kunne genkende dine oplysninger ved dit næste besøg på vores hjemmeside, placeres en ’cookie’ på din computer. Denne ’cookie’ bruges også til at følge din indkøbskurv og til statistiske formål. Disse data bruges ikke til andre formål og videregives ikke til tredjepart.

Du handler med:

Bookenshelter.dk/hjertetijylland – der administreres under:

Viborg Kommune
Naturskolen i Viborg
Ravnsbjergvej 71
8800 Viborg