Denne shelter kan ikke bookes og reserveres på forhånd, men kan frit benyttes af alle.

Udforsk nærområdet
Tag 2 km vestpå til og udforsk landsbyen Vindeby. Besøg for eksempel Richard Winthers Hus; her boede kunstneren Richard Winter, og i dag er huset en seværdighede med de flotte vægmalerier og sæsonens udstilling. Oplev den flotte Vindeby Mølle, hvor der hvert år holdes Mølledag og julemarked.
Tag til stranden og nyd en pause på bænken ved Gl. Kastager Strand, hvor du finder Lollands nordligste træ for enden af Bøgetvej. Hvis du har lyst til at bade, så har Nybølle Strand en fin badebro og dejlig sandstrand, og ligger knapt 6 km fra Utterslev. 

Dyk ned i både gammel og ny kulturhistorie
Rewentlow-museet med tilhørende park ligger knapt 10 km fra Utterslev, og byder på både historie, kunst i sommersæsonen og skønne gåture. I den anden retning, så ligger Lollands eneste skovkirke på Karlelunden cirka 3 km syd for Utterslev, tæt ved Nakskov. Læg mærke til det smukke alter og klokketårnet i naturmaterialer.

Hvis du tager mod nordvest, så kommer til hen til Onsevig Havn, som har et fredeligt havnemiljø, et lille fiskerimuseum, samt mulighed for en gåtur på det fremskudte dige, og en lille badestrand. Spis på den berømte restaurant Den Fuldkomne Fisker før du rejser videre mod nye eventyr. Har du lyst til flere lækkerier? Så tag vestpå og shop hos Frederiksdal Kirsebærvin.

Få inspiration til aktiviteter
Utterslev ligger næsten direkte på den store oplevelsesrute Naturlandet rundt, og derudover er der flere andre spændende ruter med seværdigheder undervejs. Der er eksempelvis Den Danske Klosterrute og Munkevejen, samt vores oplevelsesrute De lollandske alper. Du kan finde alle ruterne i app’en Naturlandet Lolland-Falster  – tryk på Områder i Naturlandet og Vestlolland kategorien.