Oplev naturen til havs
Bruserup Strand ligger midt i Naturområde Guldborgsund, hvor du kan få store naturoplevelser, især til vands i sundet. Besøg deres Facebookside for at se mere: Naturområde Guldborgsund. Tag springet og prøv at ro i kajak på Guldborg Sund, som er Lolland-Falsters absolut bedste farvand til alle former for roning. Har du brug for hjælp? Så kontakt Hasselø Kajak som både tilbyder guidede ture og kurser.

Besøg turistperlen Marielyst
6 km fra Bruserup finder du Falsters skønneste turistområde på den østlige kyst, med hvide sandstrande så langt øjet rækker. Byen byder på et væld af oplevelser, uanset om I er til minigolf og gokart, eller foretrækker de stille naturoplevelser med vilde heste i Bøtøskoven. Følg med på Marielyst Turistinformations Facebookside, så er du godt klædt på til din næste tur til Sydfalster.

Få inspiration til aktiviteter
Bruserup Strand ligger direkte ved den store oplevelsesrute Naturlandet rundt, og er derudover tæt på flere spændende cykelruter med seværdigheder undervejs. Der er eksempelvis den nationale cykelrute 8, Den Danske Klosterrute, samt oplevelsesruterne Sjov i pedalerne og Det sydligste Danmark. Du kan finde alle ruterne i app’en Naturlandet Lolland-Falster  – tryk på Områder i Naturlandet og Sydfalster kategorien.