Her vil vi prøve at svare på de spørgsmål som vi af og til får.

1. Hvad gør vi, hvis vi booker en forkert dato eller sted?
Send os en mail, så har vi mulighed for at gå bagom systemet og ændre jeres dato.  Systemet kan ikke håndtere at I selv kan gøre det. Forvent ikke at vi kan gøre det med dags varsel, så sørg for at være i rigtig god tid, hvis du skal have ændret en dato. Gerne en uge før og specielt i sommerferien skal I være i rigtig god tid.  Vi vil nemlig også gerne selv ud og opleve den danske sommer eller fjerne himmelstrøg.
Hvis du har lavet en fejl skal du IKKE forsøge at booke en ny dato, og siden satse på at få pengene retur for din fejlbookning. Det er meget mere besværligt for os;-)
Være er det, hvis du booker et forkert sted.  Så er det meget besværligt for os, idet det jo næppe er samme ejer på det gamle sted og det nye sted. Vi skal derfor give den gamle ejer besked, vi skal  flytte en betaling fra en ejer til en anden, og lave en ny reservation. Giv ny ejer besked etc. Det går der pænt med tid med, tid vi heller vil bruge på noget andet. Så vær sikker på at du booker rigtigt. Vi er desværre nødt til tage et gebyr, som beskrevet her under. Ellers drukner vi i administration.

2. Hvor sent kan man fortryde?
I princippet kan du ikke fortryde og få pengene retur. Af flere årsager: Dels har man  forhindret andre i at kunne book shelteren. Dels er det meget omkostnings tungt at håndtere en tilbagebetaling. Betalingssite bag, skal have sin andel. Det er det dyrt at skulle have sekretær til at sidde og betale penge tilbage, bede om kontonummer, give ejeren besked etc. Så medmindre det I er en større gruppe, så håber vi I ser det som et støttebeløb til at lave endnu flere frisluftfaciliteter omkring ø-havet. :-) Er i en større gruppe giver det mening, så skriv til os. Dog senest 14 dage før, ellers er beløbet tabt.   Vi forholder os dog ret til at fratrække 100 kroner i  omkostninger i forbindelse med tilbagebetalingen + 5 kroner pr. overnatning.  Så tænk jer godt om inden i booker, vi elsker ikke administration og vil meget heller bruge tiden på at skaffe flere shelters, udvikle nye sheltertyper, nye service tilbud, hjemmeside etc. 

3. Hvor længe har jeg shelteren og hvornår må jeg komme?
Som udgangspunkt tænker vi at det sjældent vil blive et problem, da de fleste jo er på tur (kajak, vandring, ridning, cykling etc.) og derfor forlader pladserne om morgen op at formiddage ligesom man vil normalt er fremme sidst på eftermiddagen, først på aftenen. Men hvis man ikke er i bevægelse, så må det vil være rimeligt at sige at der er skiftetidspunkt kl. 12.00. 

5. Der er ikke nogen booking-knap til sheltere, er den blevet væk?
Vi har nu endnu ikke oplevet at en knap er blevet væk… Men går man ind på shelterpladsen og den mere generelle beskrivelse, så er det rigtig at man ikke kan book her. Man skal ind på den enkelt shelter på pladsen, før der kommer en knap.  Tryk i menuen til venstre og vælg shelteren. Hvis der kun er en shelter, eller alle shelters er ens, så kommer knappen dog med  med det samme, for her er det jo ikke nødvendigt at tage et valg om hvilken shelter man vil booke.
Og så er der jo dem, der slet ikke kan bookes, men hvor først til mølle principet stadig fungere.