Handelsbetingelser

Du skal være fyldt 18 år for at booke en shelter overnatning online. Hvis du er under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Fortrydelsesret

En bookning af en shelter refunderes ikke og købet kan ikke fortrydes, jfr. forbrugerlovens kapitel 4.

Kvittering for bookning.

Ved bookning on-line vil du umiddelbart efter bookningen og betaling, modtage en elektronisk kvittering. Kvittering indeholder udover en masse praktiske informationer, informationer om hvilken shelters der er booket, hvornår overnatning foregår og hvor mange der er booket til. Desuden indeholder kvitteringen oplysninger om den der booker. Navn, telefonnummer, adresse og e-mail adresse. Kvittering skal medbringes enten i elektronisk form eller på papirbasis og skal kunne fremvises på forlangen som bevis på at man har booket og betalt.

Du er selv ansvarlig for at kontrollere at oplysninger er korrekt. Ved uoverensstemmelser mellem det der står på kvitteringen og det du har forventet, kontakts S/I  Trente Mølle hurtigst muligt, via kontakt@bookenshelter.dk

Ansvar i forhold til shelterpladserne.

S/I Trente Mølle og hjemmesiden www.bookenshelter.dk står alene for bookningen og kontakten til shelterpladserne. De forskellige shelters og pladser ejes og drives af mange forskellige grupper, foreninger, private personer, kommuner og lign. S/I Trente Mølle påtager sig intet ansvar for pladsernes tilstand, manglende grej eller lign. Ansvaret for dette ligger alene hos den enkelte ejer. Klager over pladserne, bedes rettes direkte til ejeren. Trente Mølle formidler selvfølgelig gerne kontakten til ejeren, i de tilfælde det ikke fremgår af hjemmesiden. I tilfælde at gentagne klager over en plads eller generelle mangler kan S/I Trente Mølle tage initiativ til at pladsen ikke længere kan bookes gennem hjemmesiden www.bookenshelter.dk.

Betaling og sikkerhed

Betaling kan foretages med Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, VISA, JCB.

Kreditkort transaktioner sker på en separat sikret server med fuld kryptering af alle kreditkort oplysninger. S/I Trente Mølle samarbejder med Quickpay for at opretholde en sikker betalingsløsning. Denne løsning opfylder alle PBS krav for sikre betalingsløsninger. Dine kreditkort oplysninger vil ikke blive gjort tilgængelige for andre virksomheder eller organisationer.

Når du betaler med kreditkort, kan der gå op til 14 dage (2 uger) fra du foretager købet online, til betalingen hæves på dit kreditkort.

Gebyrer

På ovenstående kort og mobile betalingsløsninger betaler S/I Trente Mølle et gebyr til kortindløser for at formidle transaktionerne. På alle udenlandske kort viderefaktureres dette gebyr til kortholder.

Der betales ikke gebyr for Dankort betalinger

Personlige oplysninger

I forbindelse med bookning af en overnatning i shelters gemmer vores system de oplysninger om navn, adresse, telefon og e-mail adresse, som du indtaster i forbindelse med købet. Oplysningerne gemmes i vores database og benyttes kun af virksomheden S/I Trente Mølle til interne salgsstatistikker og til udvikling af hele shelterfriluftslivet i Danmark.

Personoplysningerne gemmes sikker form i 3 år, hvorefter de slettes. Såfremt du ønsker at få oplysningerne slettet før eller ønsker at se, hvilke data, vi har gemt om dig, skal du henvende dig på nedenstående adresse.

For at kunne genkende dine oplysninger ved dit næste besøg på vores hjemmeside, placeres en ’cookie’ på din computer. Denne ’cookie’ bruges også til at følge din indkøbskurv og til statistiske formål. Disse data bruges ikke til andre formål og videregives ikke til tredjepart.

Du handler med:

Bookenshelter – der er en afdeling under

S/I Trente Mølle
Trentevej 7
5672 Broby
Cvr nr. 55176558