ryslinge-friskole

I kanten af Ryslinge Friskoles legeplads ligger disse 3 flotte shelters opført i 2016 med tilskud fra Friluftsrådet. De er således en integreret del af skolens udeområde med en tilbagetrukket placering omkranset af en lille indhegnet sø, Sallinge å og naturhegn samt med udsigt til skolens legeområde.

Et oplagt valg for dem, der er på vandre- eller cykeltur på Midtfyn, eller for børnefamilien, der skal have lidt kvalitetstid sammen. Her er en fin lille legeplads, mulighed for “find vej poster” lige ved, og rislende lige bag ved shelteren er en å, hvor man kan gå på jagt efter smådyr og meget andet.

Bålskabet

Bålskabet

Der  er adgang til toilet i forbindelse med skolens gymnastiksal, samt mulighed for lån af båludstyr til brug ved madlavning over bål.

Vi ønsker at åbne op for brug at pladsen, og til gengæld forventer vi , at man som lejer passer godt på omgivelserne, behandler området med respekt og tager støjhensyn til de omgivende naboer.

På skoledage løber et lejemål fra kl. 16.00 til 9.00 af hensyn til den almindelige undervisning, og man kan godt forvente af blive vækket af en flok dejlige og nysgerrige børn.

I ferier og weekender går lejemålet fra kl. 12.00 til 12.00.

Er I en skoleklasse, en børnehave eller lign., så synes vi, det kunne være rigtig hyggeligt, at I kommer på besøg. Pladsen kan sagtens rumme op til 22 børn + et par lærere. Kontakt os direkte ved store grupper.

Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse.

Hilsen Ryslinge Friskole

Kontakt for spørgsmål: kontoret@ryslingefriskole.dk