Her vil vi prøve at svare på de spørgsmål som vi af og til får.

1. Hvad gør vi, hvis vi booker en forkert dato eller sted?
Send os en mail, så har vi mulighed for at gå bagom systemet og ændre jeres dato.  Systemet kan ikke håndtere, at I selv kan gøre det. Forvent ikke at vi kan gøre det med dags varsel, så sørg for at være i rigtig god tid, hvis du skal have ændret en dato. Gerne en uge før og specielt i sommerferien skal I være i rigtig god tid. Vi vil nemlig også gerne selv ud og opleve den danske sommer eller fjerne himmelstrøg.
Hvis du har lavet en fejl, skal du IKKE forsøge at booke en ny dato, og siden satse på at få pengene retur for din fejlbookning. Det er meget mere besværligt for os;-)
Værre er det, hvis du booker et forkert sted.  Så er det meget besværligt for os, idet det jo næppe er samme ejer på det gamle sted og det nye sted. Vi skal derfor give den gamle ejer besked, vi skal  flytte en betaling fra en ejer til en anden, og lave en ny reservation. Give ny ejer besked etc. Det går der pænt med tid med, tid vi hellere vil bruge på noget andet. Så vær sikker på at du booker rigtigt. Vi er desværre nødt til tage et gebyr, som beskrevet her under. Ellers drukner vi i administration.

2. Hvor sent kan man fortryde?
I princippet kan du ikke fortryde og få pengene retur. Af flere årsager: Dels har man  forhindret andre i at kunne booke shelteren. Dels er det meget omkostningstungt at håndtere en tilbagebetaling. Betalingssitet bag, skal have sin andel. Det er det dyrt, at skulle have en sekretær til at sidde og betale penge tilbage, bede om kontonummer, give ejeren besked etc. Så medmindre I er en større gruppe, så håber vi, I ser det som et støttebeløb til at lave endnu flere friluftfaciliteter omkring ø-havet. :-) Er i en større gruppe giver det mening, så skriv til os. Dog senest 14 dage før, ellers er beløbet tabt. Vi forholder os dog ret til at fratrække 100 kroner i omkostninger i forbindelse med tilbagebetalingen. Så tænk jer godt om inden I booker, vi elsker ikke administration og vil meget hellere bruge tiden på at skaffe flere shelters, udvikle nye sheltertyper, nye servicetilbud, hjemmeside etc. 

3. Jeg har ikke fået en kvittering på min booking
Systemet sender automatisk en kvittering til dig, når du har booket og betalt en shelter. Der skulle ikke gerne gå mere end 10 minutter, før den er fremme. Men da det er autogenererede mails, ender de nogle gange i din spammappe. Hos Gmail oplever vi ofte, at kvitteringen har “gemt sig” i den mappe, der hedder Promoveringer, hvor nyhedsbreve og andre masseudsendelser af mails plejer at ende. Er kvitteringen slet ikke til at finde, så kontakt os, så sender vi den til jer på anden vis. Vent dog ikke til sidste øjeblik – vi holder også fri engang imellem ;-)

4. Hvor længe har jeg shelteren og hvornår må jeg komme?
Som udgangspunkt tænker vi, at det sjældent vil blive et problem, da de fleste jo er på tur (kajak, vandring, ridning, cykling etc.) og derfor forlader pladserne om morgen eller op ad formiddagen, ligesom man normalt er fremme sidst på eftermiddagen, først på aftenen. Men hvis man ikke er i bevægelse, så må det vil være rimeligt at sige, at der er skiftetidspunkt kl. 12.00. 

5. Der er ikke nogen booking-knap til sheltere, er den blevet væk?
Vi har nu endnu ikke oplevet at en knap er blevet væk… Men går man ind på shelterpladsen og den mere generelle beskrivelse, så er det rigtig at man ikke kan booke her. Man skal ind på den enkelt shelter på pladsen, før der kommer en knap. Tryk i menuen til venstre og vælg shelteren. Hvis der kun er en shelter, eller alle shelters er ens, så kommer knappen dog med med det samme, for her er det jo ikke nødvendigt at tage et valg om, hvilken shelter man vil booke.
Og så er der jo dem, der slet ikke kan bookes, men hvor først til mølle princippet stadig fungerer.