Oplev vilde heste og havørne
Fra Errindlev Havn kan du gå på diget hele vejen ned til naturperlen Saksfjed-Hyllekrog. Hyllekrogtangen er lukket hvert år fra d. 1 marts til og med d. 15. juli, men resten af året har man mulighed for at vandre hele vejen ud til spidsen, og blandt andet besøge det flotte gamle fyrtårn. Der er opført et fint fugletårn i Saksfjed Indæmning, som helt bestemt er et besøg værd. Fra fugletårnet kan du opleve et varieret fugleliv ved de nærliggende søer, og hvis du er heldig, kan du også få øje på de vilde heste, som græsser i området. Besøg også Lyttesholm Naturcenter, som har spændende udstillinger om områdets natur og kultur.

Dyk ned i historien
Kort fra Errindlev finder du Museum Polakkasernen, som fortæller historien om de polske sæsonarbejdere der kom til området kort før første verdenskrig. Polakkasernen blev oprindeligt opført af det nærliggende Lungholm Gods, hvor du kan booke en eventyrlig slotsferie eller holde fest og konference.

Få inspiration til aktiviteter
Errindlev Havn ligger direkte på den store oplevelsesrute Naturlandet rundt, og er derudover tæt på flere spændende cykelruter. Der er eksempelvis Munkevejen, Cross Border ruten, og vores oplevelsesrute Vilde Heste. Lidt længere væk kan du opleve Naturpark Maribosøerne, blandt andet via oplevelsesruten I havørnenes land. Du kan finde alle ruterne i app’en Naturlandet Lolland-Falster  – tryk på Områder i Naturlandet og Midtlolland kategorien.