Besøg kulturbyen Nykøbing Falster
Selvom det er svært at tro, når man står på den idylliske shelter- og teltplads, så er der kun få kilometer ind til Nykøbing Falster, hvor der er mulighed for et hav af kulturoplevelser, for eksempel kan du besøge Guldborgsund Zoo & Botanisk Have, Brandmuseet eller det hyggelige Legetøjsmuseum. Derudover, så kan du på den anden side af sundet blandt andet besøge Middelaldercentret, samt Fuglsang Kunstmuseum, hvor der er et Naturlandet INFO-punkt.

Oplev naturen til havs
Hasselø ligger midt i Naturområde Guldborgsund, hvor du kan få store naturoplevelser, især til vands i sundet. Besøg deres Facebookside for at se mere: Naturområde Guldborgsund. Tag springet og prøv at ro i kajak på Guldborg Sund, som er Lolland-Falsters absolut bedste farvand til alle former for roning. Har du brug for hjælp? Så kontakt Hasselø Kajak som både tilbyder guidede ture og kurser.

Få inspiration til aktiviteter
Hasselø Natursti ligger direkte på den store oplevelsesrute Naturlandet rundt, og derudover er der flere andre spændende ruter med seværdigheder undervejs. Udover de fantastiske kajakfarvand, så er der I området omkring Hasselø Natursti også flere spændende ruter med seværdigheder undervejs. Der er eksempelvis de nationale cykelruter 8 og 9, Den Danske Klosterrute, Munkevejen, Motionsslagen samt oplevelsesruterne Sundruten, Ud i skoven og Kyst til kyst. Du kan finde alle ruterne i app’en Naturlandet Lolland-Falster  – tryk på Områder i Naturlandet og Sydfalster kategorien.