Tag på safari i Knuthenborg

Lige rundt om hjørnet finder du Knuthenborg Safaripark, som byder på eksotiske oplevelser for store såvel som små. Kort fra Knuthenborg finder du også Merritskov, hvor du kan opleve vilde bisoner og vildsvin på helt tæt hold til fods og på cykel – og det er endda helt gratis, da skoven ikke er en del af selve safariparken.

Besøg den historiske købstad Maribo
Der er kun 3 km ind til Maribo, hvilket betyder at byens luksus lige rundt om hjørnet; du kan nemt finde en restaurant, hvis bålmaden brænder på, eller shoppe i byens butikker. Du kan også besøge Stiftsmuseet, som i øjeblikket har den spændende udstilling om stenalderpigen LolaFrilandsmuseet – De gamle huseMinibyen eller se den imponerende domkirke. En tur med turbåden Anemonen eller Museumsbanen kan også anbefales.

Oplev Naturpark Maribosøerne
Hunseby ligger helt tæt på Naturpark Maribosøerne, hvor du kan opleve et imponerende fugleliv, blandt andet de berømte havørne. Ved Maribosøerne har vi nemlig næsten havørnegaranti, hvis du kigger op. Hvis du kigger ned, så er der også meget at se. Besøg eksempelvis Bøndersvig Enge ved søbredden neden for golfbanen. Her kan sommeren igennem opleves mange spændende planter. Download app’en Vild Mad hvis du er interesseret i at sanke urter og bær til et lækkert måltid – der er guide til flere sankespor i Naturpark Maribosøerne.

Få inspiration til aktiviteter
I området omkring Hunseby er der flere spændende ruter med seværdigheder undervejs.  Der er eksempelvis de nationale cykelruter 7 og 8, Santiago Pilgrimsruten, Herregård & Landskab, Cross-border ruten, samt Naturlandets oplevelsesruter Safari på cykel og Skov, kyst og vin. Du kan finde alle ruterne i app’en Naturlandet Lolland-Falster  – tryk på Områder i Naturlandet og Midtlolland kategorien.