Madpakkehus Hestehovedet

Nyd en hyggelig picnic med vidunderlig udsigt over Nakskov Fjord. Det splinternye madpakkehus har beliggenhed i særklasse, og indbyder til familiehygge og samvær. Brug madpakkehuset som et pitstop på cykelturen, hold børnefødselsdag eller arranger familietamtam, så I i fællesskab kan nyde den smukke natur.

 

Som en del af det nybyggede Naturlandet Info-punkt, så ligger madpakkehuset centralt på Hestehovedet udenfor Nakskov, midt mellem Restaurant Fjorden og den lokale lystbådehavn, hvor man også finder en shelterplads. Få meter derfra finder du også en stor legeplads, naturøen Kuddeholm, samt Nakskov Fjord Camping og Lollands længste badebro. Inde i selve Info-punktet kan du læse om Nakskov Fjords forunderlige natur, og finde inspiration til din næste naturoplevelse.

Book her – eller læs mere praktisk information herunder.

  • Antal borde: 3
  • Antal siddepladser: Bænke til cirka 30 børn eller 25 voksne. 
  • Priser: 40 kr per time for de første to timer. 25% rabat på prisen herefter, og 50% rabat fra 6 timer. 
  • Toilet: Der er offentlige toiletter ved campingpladsen. 
  • Pladsansvarlig: Se kvitteringsmail. 
  • Parkering: Der er god mulighed for parkering tæt ved.

Bemærk: Der kan godt komme besøgende i Info-punktet, selvom du har booket madpakkehuset. Det er alene brugsretten til spiseområdet, som du booker her på siden.
Det er forbudt at ryge inde i selve madpakkehuset; rygning skal foregå udenfor ved lerkrukken.

Se regler for brug af Naturlandets pladser eller læs ofte stillede spørgsmål for general information om Naturlandets pladser og bookingsystemet.