Besøg kulturbyen Nykøbing Falster
Selvom det er svært at tro, når man står på den idylliske shelterplads midt i skoven, så er der kun få kilometer ind til centrum af Nykøbing Falster, hvor der er mulighed for et hav af kulturoplevelser, for eksempel kan du besøge Guldborgsund Zoo & Botanisk Have, Brandmuseet eller det hyggelige Legetøjsmuseum. Derudover, så kan du på den anden side af sundet blandt andet besøge Middelaldercentret, samt Fuglsang Kunstmuseum, hvor der er et Naturlandet INFO-punkt.

Oplev naturen til havs
Mysseskoven ligger midt i Naturområde Guldborgsund, hvor du kan få store naturoplevelser, især til vands i sundet. Besøg deres Facebookside for at se mere: Naturområde Guldborgsund. Tag springet og prøv at ro i kajak på Guldborg Sund, som er Lolland-Falsters absolut bedste farvand til alle former for roning. Har du brug for hjælp? Så kontakt Hasselø Kajak som både tilbyder guidede ture og kurser.

Få inspiration til aktiviteter
I området omkring Mysseskoven er der flere spændende ruter med seværdigheder undervejs! Motionsslagen går direkte gennem skoven, og derudover er der eksempelvis de nationale cykelruter 8 og 9, Den Danske Klosterrute, Munkevejen samt oplevelsesruterne Sundruten, Ud i skoven, Kyst til kyst og Naturlandet Rundt. Du kan finde alle ruterne, samt mange flere, i Naturlandet Lolland-Falster app’en under Områder i Naturlandet og Sydfalster.