Besøg den historiske købstad Maribo
Fra shelterpladsen er du tæt på det hele. Du har naturligvis byens luksus lige rundt om hjørnet, så du kan nemt finde en restaurant, hvis bålmaden brænder på, eller shoppe i byens butikker. Du kan også besøge Stiftsmuseet, som i øjeblikket har den spændende udstilling om stenalderpigen LolaFrilandsmuseet – De gamle huseMinibyen eller se den imponerende domkirke. En tur med turbåden Anemonen eller Museumsbanen kan også anbefales.

Oplev Naturpark Maribosøerne
Hvis du går den anden vej, så er der kort afstand til Naturpark Maribosøerne, hvor der findes et imponerende fugleliv og med stor mulighed for at se en eller flere af Maribosøernes store havørne. Ved Maribosøerne har vi nemlig næsten havørnegaranti, hvis du kigger op. Hvis du kigger ned, så er der også meget at se. Besøg eksempelvis Bøndersvig Enge ved søbredden neden for golfbanen. Her kan sommeren igennem opleves mange spændende planter. Download app’en Vild Mad hvis du er interesseret i at sanke urter og bær til et lækkert måltid – der er guide til flere sankespor i Naturpark Maribosøerne.

Få inspiration til aktiviteter
I området omkring Spejdervænget er der flere spændende ruter med seværdigheder undervejs. Der er eksempelvis National cykelrute 8, Den Danske Klosterrute, Munkevejen og lige i nærheden findes den lille vandretur Søbredden til Fods. Derudover er der flere af vores oplevelsesruter lige i nærheden: I havørnenes land, Safari på cykel & Skov, kyst og vin.  Du kan finde alle ruterne i app’en Naturlandet Lolland-Falster – tryk på Områder i Naturlandet og Midtlolland kategorien.