0

ryslinge-friskole

I kanten af Ryslinge Friskoles legeplads, ligger disse 3 flotte shelters, opført i 2016 med tilskud fra Friluftsrådet. De er således en integreret del af skolens udeområde med en tilbagetrukket placering omkranset af en lille indhegnet sø, Sallinge å og naturhegn samt med udsigt til skolens legeområde.

Et oplagt valg for dem der er på vandre tur eller cykling på Midtfyn, eller for børnefamilien der skal have ldit kvalitetstid sammen. Her er en fin lille legeplads, mulighed for “find vej poster” lige ved, å der risler lige bag ved sheltren, hvor man kan gå på jagt efter smådyr  og meget andet.

Bålskabet

Bålskabet

Der  er adgang til toilet i forbindelse med skolens gymnastiksal, samt mulighed for lån af båludstyr til brug ved madlavning over bål.

Vi ønsker at åbne op for brug at pladsen, tilgengæld forventer vi , at man som lejer passer godt på omgivelserne, behandler området med respekt og tager støjhensyn til de omgivende naboer.

På skoledage løber et lejemål fra 16.00 til 9.00 af hensyn til den almindelige undervisning, og man kan godt forvente af blive vækket af en flok dejlig og nysgerige børn.

I ferie og weekender, går lejemålet fra 12.00 til 12.00.

Er i en skoleklasse, en børnehave eller lign, så synes vi det kunne være rigtig hyggeligt I kommer på besøg. Pladsen kan sagtens rumme op til 22 børn + et par lærer. Kontakt os direkte ved store grupper.

Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse.

Hilsen Ryslinge Friskole

Kontakt for spørgsmål: kontoret@ryslingefriskole.dk

Pris: 30,- pr. overnatning pr. person