Lohals Havn

I den lille hyggelige by Lohals, på Nordlangeland, finder du i havnen seks  shelters;  “Hou Sand nr.1”, “Frankeklint nr.2”, “Rødgrund nr.3”, “Kobberdyb nr.4”, “Smørstakken nr.5” og “Vresen nr.6”. Nr.1, nr.2. nr.3 og nr.4 er flydende sheltere, placeret ved båd-bro i det nordlige havnebassin. De er indrettet med fuld ståhøjde, 4 sovepladser, glastag med stjernekig, bord og egen terrasse med bænk og klapstole. Tilgang til shelter over 3,5 mtr. lang bro. I  shelterne no.5 og nr.6 er der ligeledes fuld ståhøjde og gavlen mod vandet har vindue, under bænkene er der rum til bagage. Der er plads til max. 4 personer. Shelterne er placeret på nordmolen og har en fantastisk udsigt over Storebælt specielt når der er aftensol. Til hver shelter nr.5 og nr.6 er der tilhørende bord-bænksæt og der er mulighed for at grille.

Når man lejer en shelter i Lohals havn kan man frit benytte sig af havnens faciliteter som omfatter: gratis wifi, toilet, handicap toilet, bad køkken med kogeplader micro-ovn brødrister, elkedel samt køleskab, sejlerstue med tv, bordfodbold airhockey.

I alle shelters findes madrasser.

Der er stik til opladning af mobiltelefoner osv. i alle shelters.

Mulighed for el til  opvarmning etc. kan aftales med havnefogden.*

I den sydlige ende af marinaen er der fittnesområde, med forskellige motionsredskaber og specielt til børn er der saltvands soppebassin, udfordrings legeplads og trampolin, desuden udlån af fiskenet, krabbefiskestang og undervandskikkert samt løbehjul

Til voksne er der udlån af cykler så det er muligt at cykle en tur ud i den pragtfulde nordlangelandske natur eller bare en tur i Brugsen som ligger 1,2 km fra havnen. Lohals’ dejlige bager er i gå afstand.

Der er mulighed for at leje cargo elcykel med plads til 4 børn,  alm.el-cykel og el-knallert.

Det er tilladt at medtage hund og der er flere steder i havnen opsat hundeposeautomater, som man bedes benytte. Lidt syd for havnen er der hundeskov.

På den sydlige stenmole er der badebro hen over stenmolen ud til dejlig sandstrand og ude i vandet er der en flydende badeø, hvor der er rutschebane.

På nordmolen lidt syd for shelterne er der sauna og badebro hen over molen. Lidt nord for havnen er der blå flag sandbadestrand, og en rigtig hyggelig troldeskov.

I havnens sydlige ende starter ø-havsstien, med de dejligste vandreture sydpå, langs kysten.

I havnen er der ishus, grillbar og restaurant og i byen er der kro, værtshus og gourmet restaurant så der er nok af muligheder for at få stillet sulten og slukket tørsten.

Fra og med Sankt Hans og til midt i august, er der levende musik i havnen hver fredag og lørdag aften så der er mulighed for at få en swingom og hver tirsdag er der marked hvor der kan købes og sælges lidt af hvert.

Er man lystfisker så tag stangen med og prøv lykken. Her fanges både fladfisk, markrel og havørred.

Der er også mulighed for at leje et paddelboard

Der er busstoppested, for bussen til Rudkøbing, i hovedgaden nær havnen

Det er ikke tilladt at opstille telt i havnen.

Der er ikke mulighed for bål.

* Servicebygningen og havnekontor er lukket mellem 1/11 – 1/3, dog er familiebad med toilet åben hele året.

Vi glæder os til at se jer.
Lohals Havn.