Millinge Klint – Plads til det store fællesskab

OBS. Millinge Klint kan først bookes 90 dage før man skal afsted. Dette er gjort af hensyns til skoleklaser, spejdergruppe o.lling. da plads først og fremmest er beregnet på stærre grupper.  Ved en fejl har denne 90 dages funktion i forbindelse med opdatering af hjemmesiden desværre været ude af funktion. Så rigtig mange har booket allerede. Derfor ser kalender også lidt mærkelig ud i de mest eftertragtede måneder.  Det er ikke en fejl, og vil automatisk rettet sig 90 dage før når der igen lukkes op.

Millinge Klint

Pladsen rummer 7 overnatningsshelters, en toiletbygning, en brændefyret sauna og et meget lækkert nyopført (2016) bålhus. Det ene af de høje Havtaske shelters har fugleudkigsplatform på toppen. Du kan se de forskellige shelters i menuen til venstre. Shelterne rummer fra 2 til 9 personer.

Adgang til vandet af trappe med integrerede siddepladser. Ved kysten er der etableret en bade og friluftsbro. Denne plads drives af Faaborg-Midtfyn Kommune og Naturskolen Trente Mølle. Vis hensyn til pladsens øvrige besøgende, der kan sagtens være flere mindre grupper samtidigt. Hele pladsen kan bookes samlet til eksempelvis lejrskoler ved henvendelse til naturskolen Trente Mølle

 • Antal shelters: 7 overnatning + en sauna shelter
 • Antal overnatningspladser i alt: 32 ( men er i en skole eller lign, så kan der godt være lidt flere i shelteren)
 • Toilet: Ja. Pladsen har en større toiletbygning. Toilet er monteret med kodelås, som automatiks tilsendes når du booker. Hvis du ikke får det, så skriv endelig.
 • Vand: Ja.  Der kan tappes vand på både herre- og dametoilettet
 • Bålplads: Ja.
 • Brænde: Kan købes på stedet i sække. Pris 35 kr./sæk. Pt. betales kontant på stedet eller med mobilpay.
  Man skal dog være opmærksom på at der kan være udsolgt. Desværre oplever vi at ikke alle er lige ærlige, og derfor tør vi ikke have for meget liggende fremme. Dels er der “gæster” der pludselig har trang til meget store bål, og det er svært at regne ud, hvor når det er. Men vi gør vores bedste for at altid  er brænde til salg på stedet.
  Det er totalt forbudt at fælde eller sanke nogen form for brænde på stedet. Ingen af de omliggende skove er vores, og man er derfor på privat område, og det vil blive betegnet som tyveri. Det vil medføre øjeblikkelig bortvisning fra pladsen.
  Telt: Der må ikke slåes telt op på pladsen. Telte henvises til Falsled Strandcamping, der ligger  ca 1,5 km. væk. Vi synes at pladsen og faciliteterne er til for dem der har booket shelterne.
 • Afstand til vandet: 20-50 meter.

Her kan du se en lille video fra Millinge Klint, med 6. kl. fra Højby Skole i der besøger stedet. Klik her

Det nye bålhus opført i 2016.baalhus-millinge-07-08-16-2Millinge Klint trappe