Ørnehøj shelterplads ved Føns

Shelterpladsen Ørnehøj ved Føns er smukt beliggende nedenfor kystskrænten med udsigt direkte ud over Lillebælt og  indgår i shelterkonceptet Blå Støttepunkter hvor du kan overnatte i nye moderne shelters hele vejen rundt om Fyn. Her er gode chancer for at se marsvin, forskellige kystfugle og sæler. Shelterpladsen er etableret på et privat areal og adgangen til pladsen sker fra Fønsskovvej 28 via en sti langs marken mod kysten. Det er muligt at parkere med bil i indhakket efter Fønsskovvej 28, 5580 Nørre Aaby (Se nedenstående kort).

Shelterpladsen består af to ens shelters af typen ”Stenbideren” med plads til 5 overnattende gæster i hvert. Der er bålplads med fastmonteret grillrist samt bænke ved shelterne. Ud over de to shelters er der også et lille primitivt toilet på pladsen.

Der er gode muligheder for at komme til pladsen i kajak, gående langs stranden eller på cykel.

Stranden nedenfor shelterpladsen er lidt stenet, men absolut en dukkert værd.

Hvis man har interesse i kystfiskeri, er der chance for at fange en havørred fra kysten. Husk at kystfiskeri kræver gyldigt fisketegn.

Adresse: Sti til shelterpladsen langs mark på modsatte side af vejen fra Fønsskovvej 28, 5580 Nørre Aaby.

Google Maps koordinater: CRG9+GM Nørre Aaby

Transport: Parkering i indhakket efter Fønsskovvej 28, 5580 Nørre Aaby (Se kort). Herfra er der ca. 350 meter fra shelterpladsen.

Antal shelters: 2

Maks. antal personer pr. shelter: 5

Booking af shelter: Ja shelterne skal bookes. Det koster 30 kr. pr. nat per person. Når du booker, modtager du en recept, som du skal fremvise, hvis der er andre der benytter shelteret den pågældende dag.

Toiletfaciliteter: Der er et lille primitivt toilet på pladsen.

Vand: Nej

Bål: Der må tændes bål på den indrettede bålplads. Der er fastmonteret grillrist på pladsen.

Mulighed for brænde: Ja, brænde kan købes med MobilePay af lodsejer på tlf nr. 20900937. Brændet udleveres fra Fønsskovvej 28. Det er også muligt at medbringe eget brænde.

Hund: Hunde skal føres i snor.

Hest: Der er ikke fold til heste.

Teltning: Nej. Det er ikke tilladt at slå telte op på pladsen.

Vis hensyn til andre gæster i området

Ryd op efter dig, og tag dit affald med dig, når du forlader pladsen

Der skal være ro på shelterpladsen senest kl. 22.

Alle spørgsmål omkring booking, ændringer i bookinger, aflysninger eller lignende skal ske til www.bookenshelter. dk på tlf.: 62681979 eller mail: kontakt@bookenshelter.dk

Ejer og kontakt:
Jens Jeppesen
Fønsskovvej 28
5580 Nørre Aaby
Tlf: 20900937

email: jam1@mail.dk

 

Shelterkonceptet Blå Støttepunkter støttes af: