0

En ekstra aktivitet I kan prøve, når I besøger Skovsøen, kan være at prøve at fange småkravl i faldfælder. Der vil formentlig være rigtigt mange løbebiller.

Selvom insekter er en enorm gruppe af dyr, så har de ikke monopol på livet på jordbunden. De har konkurrence fra mange andre grupper af småkravl, bl.a. nogle der synes, at insekter er en rigtig lækkerbisken.

Mens I sover, er jordbunden fuld af aktivitet, hvor insekter og andet småkravl farer rundt i jagten på føde eller mage. I jagten kan de enten blive lokket i fælden af håbet om noget så lækkert som vineddike, eller også løber de lidt for hurtigt, og så ser de ikke fælden i farten.

Så sæt fælderne op, inden I skal sove, og næste morgen kan I undersøge alle de spændende og mærkelige væsener, der løb rundt, mens I snorkede om kap.

I kassen ved shelteren vil der ud over det, I skal bruge til at lave faldfælder, også være en mappe der forklarer, hvordan I laver og anbringer fælderne, samt information om nogle af de forskellige grupper af småkravl, I måske finder.

(Dette tilbyde ikke i perioden fra 1. oktober til 1. maj)

Rigtig god fornøjelse

“Skovsøen”/Trente Mølle