God mad på tur

Billede 268

Her på siden kan I finde en lang række lækre opskrifter, der er velegnede til turen i det fri. I menuen til venstre er der opskrifter, hvori der indgår ting fra planter, svampe, bær, rejer eller lign. fra naturen. Vi tænker, at det er fedt at kunne samle eller plukke noget på turen og bruge i sin madlavning. Livet er andet end pasta og kødsovs. Listen vil blive udvidet løbende, og I er mere end velkomne til at sende jeres bedste opskrifter ind, så smider vi dem op til glæde for alle andre. På sigt vil vi ved flere af shelterne oplyse om, hvad der kan plukkes lige der.

Ellers kan vi med stor fornøjelse henvise til app´en Vild Mad. Her er masser af opskrifter. Den kan vi varmt anbefale. (Vi har selv været med til at udvikle den :-)).

Herunder findes to større filer der mere generelt handler om madlavning på tur og med flere opskrifter. Filerne er venligst stillet til rådighed af et par af vores gode kollegaer.

Klik HER for en PDF med en række opskrifter i gløder, i jordovn, i grydeovn mv. Opskrifterne er lavet af Naturvejleder Helen Holm.

Klik HER for PDF med super lækre bålmadsopskrifter – blandt andet den legendariske Pizza på Pind. Opskrifterne er lavet at Naturvejleder Lars Borch Jensen