Oplev Danmarks sydligste punkt
Besøg Danmarks sydligste punkt, Gedser Odde; det er en fin gå- eller cykeltur på cirka 5 km langs kysten. Ved odden finder du Sydstenen, som menes at være over 1 milliard år gammel, og vejer mere end 4 ton! Marinestationen på odden er lavet om til et fint lille mini-museum hvor du kan lære mere om området, samt se og købe spændende lokalproduceret kunst. Gedser er den perfekte feriedestination hvis du er interesseret i fugle og natur! Du kan være heldig at se mange fugle som er sjældne gæster på landsplan. Læs mere på Gedser Fuglestations hjemmeside.

Dyk ned i historien
Gedser by har mange spændende gamle bygninger, samt en helt særlig historie takket være sin beliggenhed. Den karakteristiske gule arkitekttegnede kirke blev opført i begyndelse af den 1. Verdenskrig, og ligner bestemt ikke de fleste andre kirker. Området spillede en helt unik rolle under den 2. Verdenskrig, samt den kolde krig. Du kan blandt andet lære mere om på Marinestationen, hvor de har en fin udstilling.

Besøg turistperlen Marielyst
Cirka 14 km fra Gedser finder du Falsters skønneste turistområde på den østlige kyst, med hvide sandstrande så langt øjet rækker. Byen byder på et væld af oplevelser, uanset om I er til minigolf og gokart, eller foretrækker de stille naturoplevelser med vilde heste i Bøtøskoven. Følg med på Marielyst Turistinformations Facebookside, så er du godt klædt på til din næste tur til Sydfalster.

Få inspiration til aktiviteter
Gedser Lystbådehavn ligger direkte på den store oplevelsesrute Naturlandet rundt, og derudover er der flere andre spændende ruter med seværdigheder undervejs.Der er eksempelvis de nationale cykelrute 9, Den Danske Klosterrute, Gedser rundt på cykel, samt vores oplevelsesrute Det sydligste Danmark. Lej evt. cykel her. Derudover, så er pladsen et oplagt pitstop til kajakroere, for eksempel dem, som ønsker at ro Falster rundt, eller dele deraf. Du kan finde alle ruterne i app’en Naturlandet Lolland-Falster  – tryk på Områder i Naturlandet og Sydfalster kategorien.