0

Næsby Strand shelterplads

I et hjørne af den store private have findes denne dejlige shelterplads, hvor kun den ene shelter kan bookes i perioden 1/5 – 30/9, da de 2 resterende sheltere holdes ledige til cyklister, kajak-sejlere og vandrere, som kommer med kort varsel. Foran shelteren med  myggenet er der indrettet en fin bålplads. Der sælges brænde i sække.

I østenden af det store center er der 2 toiletter og vand. Gå venligst i en bue uden om centeret, hvis der er gæster. Du finder lejrpladsen ved at følge den lille sti fra infopavillonen ved Rolandsvej. Her finder du i øvrigt information om områdets seværdigheder. Der er gratis trådløst internet på pladsen og ladestation på et af toiletterne.

Næsby Strand - Shelterpladsen

Næsby Strand er et populært sommerhusområde med en varieret natur. Tæt på pladsen er der dyrkede marker, levende hegn og vandhuller. Der er cirka 400 meter til badestrand med småsten og sand. Mellem stensætningerne er der beskyttede bugter, hvor det også er muligt at gå ind med kajak. Diget med den Nationale cykelrute 8 byder altid på fine naturoplevelser. Det har nærmest karakter af overdrev og byder på både sjældne planter og spændende insekter.

Fra shelterpladsen er der kun 100 meter over til den frodige Vindeholme Vesterskov, der blandt andet kan byde på et malerisk kystskovbryn og store bevoksninger med småbladet lind, der menes at nedstamme fra Lindetiden for flere tusind år siden.

Kysten foran Vindeholme Vesterskov er kendt for et godt fiskeri efter havørred især forår og efterår.

 • Antal sheltere: 3, men i højsæsonen 1/5 – 30/9 vil det normalt kun være muligt at booke 1 shelter.
 • Antal pladser pr. shelter: 5
 • Teltplads: Ja, kan ikke bookes. 
 • Priser: 40 kr per person i shelter.
 • Drikkevand: Ja, hane sidder under vasken på det nærmeste toilet.
 • Toilet: Ja, der er 2 toiletter med rindende vand og håndvaske i enden af naturcenteret. Følg venligst fyrretræerne rundt, hvis der er gæster i centeret.
 • Bålplads: Ja, der er bålplads med bænke. Medbring selv brænde eller køb på stedet.
 • Wi-Fi: Ja, Generic er uden kode og gratis.
 • Opladning: Der er ladestation til mobiltelefoner på det bagerste toilet.
 • Information: Læs mere om seværdigheder i området i informationspavillionen.
 • Kontakt ejer: Se kvitteringsmail.
 • Services: Medbring selv brænde. Der er desværre udsolgt for tiden.
 • Parkering: Hvis I ankommer i bil, så skal der parkeres ude ved vejen.

Vil du sove i shelter: Book ved at klikke her Shelteren “Næsby Nord”

Hent folder og læs mere om området hos Næsby Strand Natur- og Friluftscenter.

Hvis der er fuldt booket ved Næsby Strand, så kan vi anbefale shelter- og teltpladsen i Langø eller Albuen Strand Camping. De ligger lidt vest for Næsby Strand med fine muligheder for oplevelser i Naturpark Nakskov Fjord.

Hent app’en Naturlandet Lolland-Falster og få inspiration til ture og oplevelser i naturen.

Du kan cykle, vandre, ride eller sejle i kajak/kano ved hjælp af ruterne i app’en, og der er også  mange forslag til hvad du kan opleve undervejs på turene. Ruterne er lette at følge via kortet i app’en, og slår du filteret til, kan du vælge at se forskellige faciliteter, fx overnatning, spisesteder, seværdigheder m.m.  Se videofilm.

I området omkring Næsby Strand er der flere spændende ruter med seværdigheder undervejs. Der er eksempelvis den Nationale cykelrute 8, Naturlandet Rundt, Langs Fjorden, Munkevejen og lidt længere væk meget mere.

Se regler for brug af shelterpladser i Naturlandet.