0

Gedser Naturcenter

Mærk suset og bliv vugget i søvn når Østersøens bølger brydes. Tag på ture langs kysten eller benyt områdets nære natur til grønne oplevelser. 4 sheltere og en teltplads 20 meter fra Østersøen udgør Gedser Naturcenters Primicamp. Shelterne huser uden problemer 4-5 voksne. Benyt gerne bålpladsen og madpakkehuset. Der er adgang til udendørs vaske med koldt vand samt et mobilt toilet.

 • Gedser Naturcenters skønne shelterplads.

Gedser Naturcenters område indbyder til egne aktiviteter. Brug gerne de små stier i området til en gåtur eller tag udfordringen på mountainbike på vores track.  Nyd roen med havet som baggrund og  observer de spændende fugle som ofte gør ophold i området til og fra Europas fastland. Benyt gerne bålpladsen til madlavning og hygge under stjernerne.

Lystfiskeri
Lystfiskere kan med fordel benytte Naturcentret som base, med kort afstand til flere fantastiske fangststeder.

Fugle og natur
Et godt udgangspunkt for den fugle og naturinteresserede. Mange gode steder at besøge i nærområdet. Se fx mere hos Gedser Fuglestation her.

Hop i bølgen blå med strande til leg og hygge.
Få meter til bade-hytten lige ud til Østersøen. Prøv fx en morgen bader der frisker hele dagen. Der er sandstrande i alle retninger til skønne familie ophold, den tætteste blot 200m væk.

Andre oplevelser:
Skab dine egne oplevelser, medbring fx en drage, et vikingespil eller se flere lokale oplevelser på www.oplevgedser.dk. I området er der flere spændende spisesteder, for eksempel Restaurant NajadenGedser Røgeri og Toldcafeen.

 • Antal sheltere: 2
 • Antal pladser pr. shelter: 4-5
 • Teltplads: Ja, skal bookes i menuen. 
 • Priser: 35 kr per person i telt, 45 kr per person i shelter.
 • Drikkevand: Ja, ved Naturcentret. 
 • Toilet: Ja, på pladsen. 
 • Bålplads: Ja, der er bålplads samt bænke. 
 • Information: www.gedsernaturcenter.dk
 • Wi-Fi: Nej. 
 • Pladsansvarlig: Se kvitteringsmail. 
 • Services: Kajakudlejning, se mere her.
 • Parkering: Ikke tilladt på selve pladsen, der er parkeringsmulighed ved Søndre Blvd. langs vandet.

Vil du sove i shelter? Book ved at klikke på et af de to links her: Shelteren “Mariehønen” eller Shelteren “Guldsmeden”.

Vil du sove i telt? Så find en ledig teltplads i menuen foroven.

Hvis der er fuldt booket ved Gedser Naturcenter, så kan vi anbefale Frederiksminde B&B, Oldfruen B&BMejeriGaarden samt shelter- og teltpladsen ved Bruserup Strand.

Hent app’en Naturlandet Lolland-Falster og få inspiration til ture og oplevelser i naturen.
Du kan cykle, vandre, ride eller sejle i kajak/kano ved hjælp af ruterne i app’en, og der er også  mange forslag til hvad du kan opleve undervejs på turene. Ruterne er lette at følge via kortet i app’en, og slår du filteret til, kan du vælge at se forskellige faciliteter, fx overnatning, spisesteder, seværdigheder m.m.  Se videofilm.

I området omkring Gedser Naturcenter er der flere spændende ruter med seværdigheder undervejs. Der er eksempelvis de nationale cykelrute 9, Den Danske Klosterrute, Gedser rundt på cykel, samt vores oplevelsesruter Det sydligste Danmark og Naturlandet Rundt. Lej evt. cykel her. Derudover, så er pladsen et oplagt pitstop til kajakroere, for eksempel dem, som ønsker at ro Falster rundt, eller dele deraf.

Se regler for brug af vores shelterpladser.