Pris: 30,- DKK

Gyveltorp

Denne shelter ligger placeret på et af Trente Mølles mest åbne arealer med en rigtig flot udsigt ud over en lysning, hvor et hav af forskellige sommerfugle boltrer sig, græsshopper spiller og hvepseedderkoppen sidder på lur i det høje græs.  Mindre end 50 meter fra shelteren ligger en af Trente Mølles bålhytter, som er opført i 2010.  Bålhytten er indrettet med fast grillrist, lige som der er en brændefyret bageovn og “rigtigt” bord/bænkesæt. Så er man til friskbagte morgenboller, er denne shelter det helt rigtig valg.  Kommer man om efteråret, er her brombær i mængder, så man kan måske supplere bollerne med hjemmelavet syltetøj.

Gyveltorp er den anden af de shelters, vi fik opført ved Trente Mølle i vinteren 2010, og den er udviklet og tegnet i et samarbejde mellem Naturstyrelsens arkitekt, DTE – Håstrup og Trente Mølle.  Som de andre shelters på Trente Mølle indgår denne i Naturstyrelsens shelterprogram som en del af designmanualen ”Små huse i skoven”. Shelterne er opført i douglasgran med beklædning efter princippet 1 på 2. Udvendigt malet sort, indvendig holdt i træets naturlige farver. På tre sider er der en bred kant, der bl. a. er velegnet til at sidde på.

Med kun 300 meter til Øhavsstien og 250 meter til Trente Mølle, med offentlig toilet, vand, aktivitetscenter Kys Frøen og mulighed for at fiske, er denne shelter et oplagt valg, hvis man er på vandring på Øhavsstien, eller man som børnefamilie ønsker en shelter med masser af aktivitetsmuligheder.

Antal sovepladser
8
Vand og toilet
Offentligt toilet findes på Trente Mølle 250 meter fra shelteren. Her kan du også hente vand.

Bål og brænde
I meget kort afstand fra shelteren findes et stort bålhus med fast grillrist.  Brænde må sankes i skoven. Økse og sav forefindes.

GPS-Koordinater: 55.175511; 10.245945

shelterplacering- - trente

Vælg de dage, du vil overnatte ved at trykke på datoerne. Alle overnatninger skal være sammenhængende.

Ledig
Optaget


Vent mens kalenderen indlæses..
Ankomst
Afrejse