Pris: 30,- DKK

SONY DSC

Shelteren ligger placeret ”dybt” inde i skoven, og her får man virkelig en fornemmelse af at være væk fra alting, godt gemt inde i en stor skov. Omkring pladsen vokser gamle lærketræer og en række andre nåletræer. Samtidig bærer dele af området præg af stormen i 1999, hvor store dele af skoven væltede. Nu vokser en ny spændende skov op præget af en blanding af løv- og nåletræer.

Her er tale om en shelter, der skriver sig ind i den store historiebog for shelters! Den blev som den første opført i vinteren 2010, udviklet og tegnet i et samarbejde mellem Naturstyrelsens arkitekt, DTE – Håstrup og Trente Mølle for at indgå i Naturstyrelsens shelterprogram, som en del af designmanualen  ”Små huse i skoven”.  Shelteren er opført i douglasgran med beklædning efter princippet 1 på 2. Udvendigt malet sort, indvendig holdt i træets farver. Foran shelteren er der etableret fast bord med triller til at sidde på og en bålplads omkranset af lærkestammer, så man kan sidde og kigge ind i flammerne.

Med kun 300 meter til Øhavsstien og 400 meter til Trente Mølle, hvor der er offentligt toilet, vand, aktivitetscenteret – Kys Frøen og mulighed for at fiske, er denne shelter et oplagt valg, hvis man er på vandring på Øhavsstien, eller man som børnefamilie ønsker en shelter med masser af aktivitetsmuligheder.

Mellem Lærkene” ligger på Trente Mølles offentlige lejrplads, og det er derfor muligt at kombinere med overnatning i telt.

Antal pladser.
7

Vand og toilet.
Offentligt toilet findes på Trente Mølle 400 meter fra shelteren. Her kan du også hente vand.

Bål og brænde.
Der findes bålplads. Sankning af brænde i skoven er tilladt. Økse og sav er til rådighed.

 

shelterplacering- - trente

 

Vælg de dage, du vil overnatte ved at trykke på datoerne. Alle overnatninger skal være sammenhængende.

Ledig
Optaget


Vent mens kalenderen indlæses..
Ankomst
Afrejse