Trente Mølle

Efterårsfarver på Trente Mølle

På Trente Mølle ligger der 3 forskellige shelters rundt omkring i skoven. Alle steder er der mulighed for at tænde bål, og alle steder kan man benytte nogle af de faciliteter, der er på Trente Mølle: Offentligt toilet, hvor man også kan hente vand og vaske op, og ikke mindst mulighed for at kombinere opholdet med et besøg i vores lille besøgscenter ”KYS FRØEN”. Her venter 10 forskellige aktiviteter bare på at blive brugt. Så måske kan I fange jeres egen fisk til aftensmaden i en af vores mølledamme, I kan gå på jagt efter smådyr eller få masser af inspiration til, hvordan I inddrager årstidens ukrudt i måltidet.

OBS. Når du skal booke, så vælg først en af de 3 shelters i menuen til venstre. Gyveltorp, De yderste Bjerge eller Mellem Lærkene. Så kommer du frem til bookningsknappen.

Er i en større gruppe, så ligger shelterne ikke længere fra hinanden, end at man let kan nå rundt til dem. Det har netop været en at ideerne, at vi gerne vil have hele klasser, spejdergrupper etc. ud under trygge forhold, så man som lærer/leder kan overskue det hele. Samtidig synes vi, at det er vigtigt, at man får den oplevelse og det nærvær, der er i at ligge i en mindre gruppe. Vi oplever i hvert fald, at det giver mere ro for klassen end på en stor plads. Og beretninger om nattens lyde, hvor hyggeligt det var at sidde stille og roligt sammen om bålet og bage en portion pandekager – dem har vi mange af.

Har I som klasse/gruppe brug for alle shelterne samtidig, så kontakt os via mail, så vi kan lukke dem for booking. Ønsker I at få regningen tilsendt på anden vis, f.eks. via elektronisk betaling, så kontakt os ligeledes via mail, og så sender vi jer en faktura til bogholderiet.

Vi glæder os til at se jer.

Trente Mølle